joi, 29 ianuarie 2015

H-Metal: Cornier cu laturi inegale, avantaje si aplicatii

Constructorii profesionisti cunosc faptul ca un cornier cu laturi inegale reprezinta o modalitate usoara de a realiza un sistem de sprijin intr-o structura.

H METAL e conectat la nevoile clientilor sai si livreaza rapid, oriunde in tara, cornier cu laturi inegale atat la dimeniuni standard, cat si la dimensiuni atipice.

In locurile unde indoirea este unidirectionala se recomanda utilizarea cornierului cu laturi inegale. Se foloseste individual sau in pereche, in functie de marimea momentului de inertie.

De cele mai multe ori, atunci cand sunt utilizate corniere inegale, ele sunt sudate de structura sau atasate prin metode de fixare perforate. Prin consolidarea marginilor unei suprafate, structura sustine mai bine o sarcina mult mai grea.

Printre avantajele acestui produs se numara precizia dimensionala, compozitia chimica uniforma si proprietatile mecanice stabile.

Cornier cu laturi inegale, H-Metal
Cornier cu laturi inegale
Acest tip de cornier este de obicei utilizat in aplicatii unde rezistenta la incovoiere sau flambaj este in primul rand intr-o singura directie, cum ar fi grinzi portante usoare. Daca latura mai mare a cornierului inegal este asezata intr-o pozitie verticala, capacitatile sale de incarcare sunt mai mari decat ale unui cornier cu laturi egale, de aceea ele sunt adesea folosite ca buiandrugi.

Cornier cu laturi egale, H-Metal
Cornier cu laturi egale
Este un produs metalurgic care este utilizat intr-o gama foarte diversa de aplicatii: componente structurale, caroserii vehicule si remorci, constructii comerciale sau rezidentiale, turnuri de otel, poduri, constructie nave, utilaje industrial, porti si garduri, rafturi si containere de depozitare.

Informatii despre produs:

Latimea aripilor variaza intre 20 si 100 mm pentru latura scurta si 30 - 200 mm pentru latura lunga; grosimea aripilor este cuprinsa intre 3 si 15 mm. Chiar daca laturile au dimensiuni diferite, grosimea este aceeasi pentru ambele laturi.

Dimensiuni de fabricatie: conform EN 10056-1
Calitate: otel conform EN 10025
Tolerante de fabricatie: conform EN 10056-2

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clietilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu