joi, 13 august 2015

Hoval - solutii de maxima eficienta Incalzire, ventilatie si recuperarea caldurii din Alpi

Hoval este prezent de noua ani pe piata din Romania ca distribuitor de echipamente premium de incalzire, ventilatie si recuperare a caldurii. Am incercat dintotdeauna sa fim alaturi de partenerii nostri prin oferirea de solutii de sistem si servicii de calitate. In ultima perioada se pune accent din ce in ce mai mult pe caracteristica ecologica a oricarui sistem, iar Hoval are in centrul atentiei protejarea mediului inconjurator. Solutiile Hoval sunt eficiente, ecologice si inovative.

Hoval prezinta solutiile sale ca un intreg sistem pentru principalele tipuri de contructii: rezidential, non-rezidential si energie si utilitati.

Sistemul de ventilatie descentralizat oferit de Hoval este destinat in speta spatiilor inalte. Inaltimea spatiilor de destinatie poate varia intre 6 metri si 22 m. Aceasta este posibila si ca urmare a utilizarii unui sistem unic de distributie al aerului, dezvoltat de Hoval. Acesta este Air Injector-ul ce are rolul de a regla jetul de aer in mod automat in functie de temperaturile aerului introdus si cel ambiant in concordanta cu inaltimea de montaj. Astfel cu acelasi dispozitiv se poate face destratificare eficienta in regim de incalzire, directionarea in plan orizontal al aerului rece (in regim de racire), o ventilatie mecanica uniforma si toate acestea fara prezenta curentilor de aer deranjanti.

O solutie unica in Romania este reprezentata de echipamentul RoofVent destinat spatiilor industriale. Ceea ce ii da unicitate acestei solutii este capacitatea sa de incalzire, racire, aport de aer proaspat si recuperarea caldurii.

Tot ca un dispozitiv premium putem mentiona AdiaVent. Acesta este un racitor evaporativ cu eficienta marita. Acest echipament foloseste principiul racirii adiabatice aparut ca urmare a unor norme ce interzic anumiti agenti frigorifici datorita carora stratul de ozon se depreciaza.

Un alt echipament inovativ este ProcessLine, ce reprezinta o solutie de sistema destinat halelor de productie. ProcessLine utilizeaza procedura de recuperare a caldurii din aerul viciat produs de utillaje reducand costurile cu incalzirea cu pana la 98%, este descentralizat si flexibil, fiind usor de utilizat si bineinteles, respecta caracteristica ecologica.

Hoval - solutii de maxima eficienta Incalzire, ventilatie si recuperarea caldurii din Alpi
Hoval prezinta si o solutie de mare eficienta pentru centrele de date: ServeLine. Un sistem de racire pe care te poti baza este vital pentru camerele in care se afla serverele. Echipamentul ServeLine produs de Hoval a fost proiectat in mod special pentru aceste aplicatii - furnizeaza o racire sigura cu o eficienta energetica maxima: nu este necesara apelarea la racirea mecanica in proportie de 97% din timpul total de functionare.

Orientarea atentiei noastre catre domeniul comercial si industrial ne-a permis sa perfectionam generatoarele de caldura pentru aceste aplicatii. Cazanul UltraGas, considerat de noi ca fiind varful de lance al gamei Hova, acopera o plaja mare de aplicatii, oferind o eficienta de neegalat si emisii reduse de carbon. Eficienta acestui generator de caldura este data in primul rand de schimbatorul de caldura patentat aluFer®, unic prin realizare, ce ofera o suprafata uriasa de schimb de caldura si permite recuperarea cu pana la 20% a energiei din gazele arse.

Hoval sprijina si activitatea proiectantilor si instalatorilor prin furnizarea de documentatie tehnica, manuale de instalare, fisiere CAD, fisiere 3D, scheme hidraulice si multe alte informatii. Acestea sunt disponibile dupa inregistrare pe site-ul nostru www.hoval.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu