joi, 6 august 2015

Recomandarile Hornbach: Cum sa transformi o gradina intr-o oaza de relaxare

Petrecerea timpului in gradina nu trebuie sa ia sfarsit odata cu apusul soarelui. Pentru sezonul de vara, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, propune o serie de produse cu ajutorul carora se poate crea o atmosfera relaxanta in propria gradina, mai ales in timpul verii.

Ghirlandele colorate, lampile, tuburile luminoase si beculetele colorate sunt doar cateva dintre variantele ce pot adauga un efect spectaculos unei gradini, transformand-o intr-un spatiu practic, in care se pot desfasura cine in familie sau petreceri cu prietenii.

„Avantajul acestor sisteme de iluminat consta in faptul ca indeplinesc un dublu rol, ele fiind nu doar decorative, ci si practice in situatiile in care iluminatul nu este altfel asigurat”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al companiei Hornbach Romania.

Potrivit acestuia, pentru cei care doresc sa isi decoreze gradina cu ocazia unei zile speciale, se recomanda ghirlandele cu beculete divers colorate ce pot fi creativ asezate printre ramurile arborilor sau arbustilor. Usor de montat si de indepartat la finalul petrecerii, ghirlandele pot delimita vizual intreaga zona, iar diversitatea culorilor ofera posibilitatea de a refolosi acelasi set de beculete si cu alte ocazii.

Pe de alta parte, o atmosfera romantica poate fi obtinuta prin utilizarea lampilor de gradina, care, asemenea ghirlandelor, pot fi strategic amplasate printre plante si arbusti, iar sortimentul bogat de forme si culori va ajuta la crearea unui ambient feeric. De altfel, lampile solare reprezinta o solutie viabila si pentru iluminarea aleilor sau a zonelor umbrite, din motive de securitate.

Tema lunii Gradina Hornbach
Mai mult, pentru delimitarea zonelor de acces, imprejmuirea gardului sau simpla decorare a zonei de relaxare, specialistii Hornbach recomanda tuburile luminoase cu leduri. Fabricate din materiale rezistente si prevazute cu tepuse la baza, acestea pot fi usor fixate in pamant.

„Dincolo de scopul decorarii, un alt element important care trebuie luat in considerare atunci cand se planuieste o astfel de amenajare, este directia luminii. Distanta dintre accesorii, unghiul razelor si puterea lampilor determina efectul dorit”, a completat reprezentantul companiei.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca toti cei interesati de accesorii luminoase sunt invitati pe toata durata lunii august, in toate magazinele Hornbach pentru o expozitie speciala a acestei game.

Variante alternative pentru decorarea peretilor

Tot in cadrul acestei luni, consilierii din toate cele cinci magazine Hornbach vor fi la dispozitia clientilor cu sfaturi si recomandari privind amenajarea peretilor interiori cu doua produse inovative, dedicate celor ce isi doresc o alternativa moderna la clasicele solutii.

Astfel, pentru crearea unor spatii deosebite, Hornbach recomanda o vopsea cu efect decorativ, care, prin diversele aplicatii, poate genera accente stralucitoare pe detaliile incaperii. Indiferent de efectul dorit, StyleColor ofera structuri unice de beton, nisip sau metal si poate fi aplicata atat pe pereti, cat si pe plafoane.

Tema lunii Magazin Hornbach
De asemenea, cei care se afla in cautarea unor solutii pentru decorarea barurilor, arcadelor, scarilor sau a coloanelor pentru hornuri, vor avea ocazia de a primi informatii detaliate despre cum se monteaza si se intretin placile murale.

Desi sortimentul de placi murale numara peste 50 de modele si finisaje, reprezentantii companiei declara ca, in ultimii ani, romanii mizeaza in mod special pe produsele din piatra sau beton, culorile preferate fiind nuantele deschise de bej sau crem.

Despre Hornbach Romania

HORNBACH este o companie multinationala, de familie, care a inregistrat in exercitiul financiar 2014/2015 (data bilantului: 28 februarie) o cifra de afaceri (neta) de peste 3,5 miliarde de Euro, in crestere cu 6% comparativ cu perioada anetrioara.

Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 5 generatii. In acest moment, concernul detine 147 magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in noua tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), dintre care 5 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara).

Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectele clientilor. HORNBACH garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructie si articole de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, in acest moment avand 16.500 de angajati care contribuie la succesul companiei, dintre acestia peste 650 activand in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu