vineri, 14 august 2015

Indesit si Hotpoint, parte a grupului Whirlpool, participa pentru prima oara la IFA, in Berlin

Parte a grupului Whirlpool, Indesit si Hotpoint participa pentru prima data la IFA, cel mai mare targ de electronice si electrocasnice pentru consumatori, ce are loc anul acesta, la Berlin Exhibition Grounds, intre 4 si 9 septembrie. Dupa achizitia Indesit si Hotpoint, Whirlpool a devenit in prezent cel mai mare producator de electrocasnice din Europa si va expune produsele celor 5 branduri din portofoliu in interiorul unui stand de 3000 mp, ce va pozitionat in pavilionul 9 al targului.

Hotpoint, brandul consumatorilor cosmopoliti, va prezenta o noua gama de produse, ce pot fi incorporate in casele celor care isi doresc un camin care sa le exprime propria personalitate. Noua gama de frigorifice ce va fi prezentata in cadrul IFA, permite conservarea alimentelor pana la 14 zile, datorita tehnologiei de ultima generatie, iar gama de masini de spalat poate elimina mai mult de 100 de tipuri de pete, la o temperatura de doar 20?, protejand, in acelasi timp, culorile si materialele.

Indesit, partenerul ce furnizeaza solutii care fac viata de familie mai usoara si mai placuta, introduce o noua gama de produse fiabile si practice: colectia Innex, cea mai buna metoda de spalare printr-o singura apasare de buton; gama de masini de spalat MyTime, noul mod de economisire maxima a timpului; masina de spalat vase eXtra care este, in acealasi timp, si eficienta, si functionala; noua gama de frigorifice eXtra ce aduce tehnologii aditionale in conservarea alimentelor.

Whirlpool a fost intotdeauna constient de nevoile consumatorilor si ofera permanent solutii care respecta aceste nevoi. Producatorul va prezenta gama de plite cu inductie Smart Cook, o gama inovativa si perfect flexibila, care ofera programe adaptabile de gatire; gama de masini de spalat si de uscatoare Supreme Care, care sunt interconectate pentru o sincronizare perfecta a ciclurilor de spalare dedicate ingrijirii hainelor delicate si gama de frigorifice Supreme NoFrost care creeaza atmosfera optima de conservare a mancarii.

ifa-berlin-consumer-electronics-unlimited
IFA Berlin ofera vizitatorilor posibilitatea de a descoperi, pentru prima data, noul univers al grupului Whirlpool, explorand idei noi si proiecte futuriste. Cu noua infatisare si cu portofoliul extins, Whirlpool si-a sporit pozitia pe piata internationala, devenind lider de piata in 5 tari europene: Marea Britanie, Italia, Franta, Polonia si Rusia.

Despre Whirlpool Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA)

Cu aproximativ 26.000 de angajati si prezenta in peste 30 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, precum si fabrici in 9 tari, Whirlpool EMEA este un segment operational al Whirlpool Corporation.

Whirlpool Corporation este cel mai mare producator de electrocasnice din lume, cu vanzari anuale de aproximativ 20 de miliarde de dolari, 100.000 de angajati si 70 de centre de productie si cercetare in intreaga lume in 2014. Compania are in portofoliu brandurile Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint, precum si alte nume importante in peste 170 de tari. Centrul Operational al Whirlpool Corp este in Comerio (VA), Italia.

Mai multe informatii pot fi gasite pe WhirlpoolCorp.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu