miercuri, 2 martie 2016

HORNBACH organizeaza ateliere de arta decorativa si de gradinarit special pentru Ziua Femeii


Si in acest an Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, va organiza o serie de ateliere pentru Ziua Femeii, in toate cele sase magazine din Bucuresti, Brasov, Timisoara si Sibiu. Astfel, pe 5 martie, doamnele si domnisoarele pot participa la activitati practice unde vor invata cum sa realizeze obiecte decorative si vor deprinde cunostinte suplimentare despre ingrijirea orhideelor.

„Ca in fiecare an, si in 2016 vom continua traditia de a oferi femeilor pasionate de bricolaj o serie de ateliere. Astfel, doamnele si domnisoarele care isi doresc sa afle secretele gradinaritului si cateva tehnici creative pentru a realiza decoratiuni interioare, sunt invitate, pe 5 martie, in toate magazinele Hornbach. Au fost alese aceste tematici deoarece am observat ca foarte multe dintre clientele noastre isi doresc sa afle detalii despre ingrijirea plantelor, dar si despre cum se pot relaxa in mod activ, realizand diverse obiecte ce pot schimba ambientul locuintei”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Atelierul de gradinarit are ca tematica ingrijirea orhideelor - cele mai cumparate flori din gama plantelor de la Hornbach. Astfel, participantele vor afla detalii despre ce tip de ghiveci trebuie ales pentru o orhidee, cum si cand se schimba ghiveciul, cum se fac corect udarea si fertilizarea, sau care sunt temperaturile de care are nevoie o astfel de planta pentru o dezvoltare armonioasa. Atelierul va fi coordonat de horticultori ce vor putea raspunde intrebarilor doamnelor si domnisoarelor prezente si care vor putea sa dea sfaturi utile.

In ceea ce priveste atelierul de arta decorativa, participantele vor invata cum pot realiza obiecte de decor pentru infrumusetarea casei. Astfel, acestea vor putea sa transforme o sticla obisnuita intr-o vaza deosebita folosind culori acrilice, iuta, dantela si alte materiale.

HORNBACH organizeaza ateliere de arta decorativa si de gradinarit special pentru Ziua Femeii

Cele doua ateliere vor fi sustinute in fiecare dintre cele sase locatii Hornbach, in zona de Gradina, si vor avea o durata de cca. 1 ora si jumatate, participarea fiind gratuita.

Doamnele si domnisoarele interesate trebuie sa se inscrie, in prealabil, telefonic, la numarul 0747.020.134, sau pe e-mail, la adresa ateliere@hornbach-romania.ro. Detalii legate de actiunile dedicate Zilei Femii sunt disponibile pe site-ul companiei - www.hornbach.ro.

Despre Hornbach Romania

HORNBACH este o companie multinationala, de familie, care a inregistrat in exercitiul financiar 2014/2015 (data bilantului: 28 februarie) o cifra de afaceri (neta) de peste 3,5 miliarde de Euro, in crestere cu 6% comparativ cu perioada anterioara.

Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 5 generatii. In acest moment, concernul detine 153 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in noua tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. HORNBACH garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructie si articole de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, in acest moment avand 16.500 de angajati care contribuie la succesul companiei, dintre acestia peste 770 activand in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu