vineri, 25 martie 2016

Versatilitatea otelului exprimata in piese de mobilier cu design unic


Compania H Metal, cu o pozitie consolidata pe piata distributiei de produse metalurgice din Romania, a lansat www.metal-creativ.ro Aici regasiti produsele metalurgice utilizate altfel decat pentru aplicatiile tipice in constructii.

Fiecare spatiu are nevoie de modele decorative exclusive care sa-i accentueze frumusetea. Mobilierul din metal, cu design neconventional, reprezinta o combinatie de frumusete, rezistenta si functionalitate.

Metal Creativ propune piese de mobilier din tabla perforata combinata cu motive traditionale, mobilier industrial vintage, casete din tabla perforata pentru placari de pereti/ tavane si balustrade personalizate.

Proprietatile mecanice si chimice, precum si caracteristicile sale optice fac ca tabla perforata din otel sa fie un material ideal pentru productia de mobilier. In functie de clasa otelului, tabla perforata poate fi formata si prelucrata in mod flexibil, oferind un potential nelimitat pentru designeri.

banca tricolor din tabla otel perforata

Metal Creativ a gandit o combinatie inedita intre tabla perforata si firele de lana, care transpun motivele traditionale in piese actuale ce completeaza spatii moderne si elegante.

masa din lemn si profile otel

De asemenea, lemnul ramane in continuare un alt material intalnit din plin in amenajarile interioare. Tendinta este de a aduce natura in spatiile locuite.

banca traditionala dor din tabla perforata

Piesele de mobilier in stil vintage se amesteca fara efort, cu piese moderne, datorita liniilor elegante si simple. Acestea aducand un plus de personalitate si o poveste aparte oricarei incaperi.

poarta metalica pictata manual

O alta propunerea este mobilierul din metal in stil industrial, care functioneaza bine in spatiile publice, dar si in amenajarea oricarui tip de locuinta. Un decor industrial este adesea rustic, iar mobilierul pune accentul pe utilizarea generoasa a otelului expus combinat elemente din lemn.

balustrada personalizata

Creativitatea nu are limite. Veti descoperi acest lucru in toate produsele pe care le cream la Metal Creativ. Fiecare piesa are un design unic personalizat si este meticulos realizata, combinand tehnologia moderna cu metodele traditionale de lucru.

banca din lemn si profile otel

Ne puteti contacta la:
+40.749.249.007 (creatie)
+40.753.124.722 (productie)
+40.365.819.470 (fax)
office@metal-creativ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu