miercuri, 5 septembrie 2012

Selena Romania intra pe un nou segment de piata prin lansarea unui mortar revolutionar pentru zidarie – Mortarul in strat subtire TYTAN Professional

Selena Romania, reprezentanta holdingului international Selena cu capital polonez si listat la Bursa de la Varsovia, anunta lansarea Mortarului in strat subtire TYTAN Professional, un produs inovator, in premiera pe piata din Romania, destinat constructiei de case cu zidarie. Noul mortar ofera beneficii semnificative constructorilor si utilizatorilor finali: costuri cu pana la 50% mai mici comparativ cu mortarul traditional, uscarea in doar 2 ore si aplicarea la temperaturi de pana la -10 grade C.

“Dupa ce in trecut am inovat in domeniul spumelor, ne propunem acum sa revolutionam domeniul constructiilor de case cu un produs curat, rapid, usor de folosit si accesibil. Mortarul in strat subtire TYTAN Professional este o solutie in premiera pentru Romania, care creste randamentul constructorilor si reduce costurile totale asociate. Ne asumam si cu acest produs sa educam piata autohtona si suntem convinsi ca profesionistii din Romania vor recunoaste beneficiile complete pe care le aduce mortarul TYTAN. Ne propunem ca in primul an de prezenta al produsului pe piata sa vindem circa 30.000 de unitati”, a declarat Dorin Spataru, Administratorul Selena Romania.

Mortarul in strat subtire TYTAN Professional este furnizat in recipiente sub presiune, fiind gata preparat. Recipientul se agita si mortarul se aplica direct pe bucatile de BCA sau pe blocurile ceramice utilizate, intarirea realizandu-se in numai 2 ore comparativ cu 28 de zile, in cazul solutiei clasice. Conform testelor, un perete se ridica in jumatate din timpul necesar daca se utilizeaza mortar traditional.

Mortarul se recomanda pentru peretii portanti si despartitori, aplicarea efectuandu-se usor, cu un minim de pregatire prealabila. Constructia cu Mortarul in strat subtire TYTAN Professional asigura si izolare termica. De asemenea, acesta este usor de transportat, un autoturism fiind suficient pentru transportul a mai multe cutii cu recipiente.

In mod clasic, pentru realizarea unei anumite suprafete de pereti sunt necesari sute de saci de material, care trebuie manipulati si stocati cu autovehicule speciale, iar ulterior pentru prelucrarea mortarului se impun utilaje dedicate si cantitati semnificative de apa si energie electrica.

Un test comparativ efectuat de companie a ilustrat ca pentru realizarea unei suprafete de zidarie de 250 mp sunt necesare intre 9 si 11 tone de mortar pe baza de ciment, betoniera, acces la utilitati si curatarea ulterioara a zonei de lucru, in timp ce, utilizand Mortarul TYTAN Professional au fost folosite doar 42 de kg de mortar, un pistol pentru aplicat si solutia de curatare a acestuia.

Mortarul in strat subtire TYTAN Professional este deja disponibil pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la distribuitori, dealeri, din magazinele de materiale de constructii si din retelele DIY. Pretul recomandat pentru un tub de material este de 31 de lei.

Despre Grupul Selena

Grupul Selena este un holding cu capital polonez care opereaza la nivel global, producand si distribuind materiale pentru constructii, pentru utilizatorii profesionisti si cei casnici. Grupul cuprinde 30 de companii in 18 tari, care opereaza 15 fabrici de productie high-tech. Activitatile Grupului Selena au legatura cu toate stadiile dezvoltarii produsului: cercetare avansata, productie, distributie, vanzare si marketing global. Selena FM SA – compania care detine grupul este listata la Bursa de Valori din Varsovia.

Selena ofera o gama larga de produse pentru profesionisti si utilizatori casnici. Brandurile sale principale sunt TYTAN si ARTELIT.

Pozitia pe piata

Elementul cheie pentru strategia Grupului Selena este calitatea. “Avantaj prin produs” se traduce in angajamentul Selena de a asigura calitate la cele mai inalte standarde pentru fiecare dintre grupele de produse. O astfel de strategie garanteaza increderea clientilor in produse si se capitalizeaza in numeroase premii si distinctii.

Produsele oferite de Selena Group sunt certificate ISO 9001, asigurand astfel inalte standarde de calitate, precum si siguranta pentru utilizator. Acestea sunt confirmate de atestate si certificate poloneze si internationale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu