marți, 30 octombrie 2012

Areco Exim - doua decenii de experienta in domeniul constructiilor

In timp ce criza a afectat intreg domeniul si multi dintre titanii constructiilor si-au inchis portile, firmele mai mici, dar mai maleabile au reusit sa creeze noi nise prin care sa castige piata ramasa.

„Mediul online inseamna viitorul oricarui domeniu comercial”, sustine Laura Curca, directorul de marketing al Areco Exim srl. In lipsa unei cereri reale de materiale de constructii, diversificarea si identificarea potentialilor clienti este esentiala. Clientii au nevoie de promptitudine, rapiditate si comoditate. Le-au gasit pe toate in mediul online. Acolo sunt confortabili, liberi sa aleaga produsele care li se potrivesc de oriunde ar fi.

La aniversarea a 20 de ani de profesionalism si dedicatie in domeniul constructiilor, Areco Exim face inca un pas in consolidarea pozitiei sale pe piata. Compania doreste sa-si diversifice catalogul de produse pe care-l pune la dispozitia clientilor, sa se apropie si mai mult de client prin mentinerea, ca si pana acum, a preturilor mici, a livrarii materialelor de calitate si transport imediat. Insa cea mai importanta schimbare este deschiderea unui magazin online care faciliteaza modul de prezentare a produselor si plasarea de comenzi.

Activitatea companiei a avut un traseu ascendent, reusind ca in mai putin de 10 ani sa-si achizitioneze primul sediu in Branesti, jud. Ilfov (2001) si ulterior, in 2005, pe cel de pe sos. Chitilei, nr. 363 – 365. Colaborarea cu firme de renume de materiale de constructii din Romania i-a adus companiei trei ani consecutiv locul 1 pe tara la distributia de plase sudate de Buzau (Ductil Steel Buzau). Acest lucru spune despre companie ca este implicata in sustinerea proiectelor clientilor, serioasa in ceea ce priveste livrarea si modalitatile de plata. In plus, in companie exista oameni cu vechime si experienta in domeniu, care incearca in mod constant sa diversifice paleta de materiale puse la dispozitia clientilor si sa dezvolte imaginea creata pana acum pe piata.


Areco Exim - Plase Sudate
Desi competitia in domeniul constructiilor este foarte mare, in cei 20 de ani de activitate Areco Exim a reusit sa isi consolideze pozitia pe piata capitalei si sa detina o pozitie fruntasa in aceasta zona. Anul 2008 a reprezentat apogeul activitatii companiei, an in care a inregistrat o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro. Aceasta suma dovedeste inca o data eficienta investitiilor realizate din fonduri proprii pentru dezvoltarea activitatii firmei, cum ar fi achizitionarea celor doua sedii, dar si camionete Iveco cu macara, capabile sa satisfaca comenzile pe raza Mun. Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare, va asteptam si va invitam sa consultati site-ul si pagina noastra de facebook! De asemenea, suntem disponibili si la adresa contact@arecomag.ro sau la numarul de telefon 0728 874 615, persoana de contact Laura Curca, director de marketing.

www.arecomag.ro
www.facebook.com/arecoeximsrl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu