luni, 22 octombrie 2012

InCity Residences, proiectul residential dezvoltat de Anchor Grup printr-o investitie de 68 mil EUR, scoate la vanzare apartamente nou finisate

Apartamentele de 3 camere se vand cu mobilier Class Living, oferit cadou de dezvoltator

Anchor Grup, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare din Romania, scoate la vanzare 30 de apartamente cu trei camere in ansamblul rezidential InCity Residences. Compania ofera cadou mobilier Class Living in valoare de 20.000 de euro la achizitionarea unui imobil cu trei camere din categoria A. InCity Residences este unul dintre putinele proiecte imobiliare din centrul capitalei realizat in spiritul all-inclusive, cu servicii de lifestyle si cu un grad de ocupare de peste 80%.

Inaugurat in 2008, proiectul se intinde pe o suprafata de 58600 metri patrati, pe care au fost dezvoltate 3 blocuri cu 13 tipuri diferite de apartamente, dar si 5000 metri patrati de spatii verzi, locuri amenajate pentru copii si 530 de locuri de parcare subterane.

Numarul de apartamente de trei camere nou finisate disponibile spre vanzare in cadrul acestui complex este de 30 de unitati, suprafetele acestora variind de la 139 mp in cazul apartamentelor de tip A, la 116 mp pentru tipul B si 107 mp pentru apartamentele de tip C. In prezent, 85% dintre apartamente si studiouri au fost achizitionate sau inchiriate de catre expati si familii tinere cu copii, care au optat pentru locuinte spatioase, cu finisaje de calitate, aflate in proximitatea zonelor principale de interes. Pentru mobililarea apartamentelor cu trei camere din categoria A, compania a dezvoltat un parteneriat cu Class Living, oferind gratuit clientilor amenajari in valoare de 20.000 EUR.

„Am gandit aceasta oferta pentru a ne diferentia si pentru a intregi conceptul all-inclusive, prin care noi oferim un stil de viata, nu doar simpla locuire”, declara Ali Ergun Ergen, CEO Anchor Grup. „Pretul apartamentelor reflecta nivelul de calitate a constructiei, dar mai ales pozitionarea privilegiata, in imediata apropiere a Bucuresti Mall si Piata Unirii”, a continuat el. Astfel, apartamentele din InCity Residences sunt integrate intr-un complex care include un centru de fitness WorldClass, piscina acoperita, salon de beauty, parcare subterana si servicii de securitate.

Ali Ergun Ergen, CEO Anchor Grup
Ali Ergun Ergen, CEO Anchor Grup
Pentru finisarile interioare Anchor Grup a investit in produse furnizate de producatori celebri pe plan international precum Arital Cucine, Franke sau Mirage. De asemnea, sistemul de aclimatizare a fost special comandat pentru acest proiect, fiind realizat de compania Mitsubishi. O atentie deosebita a fost acordata costurilor de locuire, astfel ca termoizolarea cladirilor a fost realizata prin implementarea de fatade ventilate, izolate cu panouri de vata minerala si placate cu alucobond, acesta fiind cel mai eficient si mai performant sistem de eficientizare termica disponibil in piata.

Astfel, multe familii care au investit in case in afara orasului, datorita costurilor de construire, sau care au ales ca cumpere apartamente situate in parcuri rezidentiale limitrofe prefera acum sa vanda imobilele si sa revina in oras, pentru a castiga timpul petrecut pe drum sau din nevoia de a avea in imediata vecinatate obiective precum spitale, scoli, gradinite, restaurante etc. “Asa numitele cartiere dormitor, in care doar se locuieste dar nu exista suficiente servicii, pierd acum clientii din clasa de mijloc iar noi consideram ca InCity Residences reprezinta o alternativa potrivita pentru acest target” a incheiat el.

Despre Anchor Grup

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, residence si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti, Shopping MallDova, centru comercial deschis in Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul orasului. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la circa 350 milioane EUR. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu