joi, 21 ianuarie 2016

IEAS: International Electric & Automation Show, 11 ani in date si cifre


STATISTICA IEAS - INTERNATIONAL ELECTRIC & AUTOMATION SHOW - Bucuresti, Palatul Parlamentului

Evenimentul IEAS este singurul eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipamente electrice si automatizari din Romania.

International Electric & Automation Show, IEAS, si-a propus inca de la prima editie, din 2005, sa fie punctul de intalnire intre companii si specialisti si sa devina un partener de incredere pentru industria romaneasca. IEAS reprezinta mai mult decat un targ tehnic, conferinte si prezentari, evenimentul imbina elemente de show pentru a contura un cadru atractiv timp de 4 zile cu actiuni de matchmaking si business networking.

11 ani de IEAS in date si cifre:

- 4 zile de intalniri, matchmaking, workshop-uri, conferinte, lansari de produse, mese rotunde.

- IEAS a reunit peste 400 de companii de echipamente electrice si automatizari.

- Suprafata de expunere este de aproximativ 3 600 mp din care anual peste 10 % a fost ocupata de catre companii din strainatate.

- Aproximativ 100 de companii din strainatate au participat de-a lungul timpului. Tari precum: Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, China, Franta, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Republica Moldova, Rusia, Slovenia, Spania, Turcia, Ungaria au fost prezente la IEAS.

- 42.000 de vizitatori au trecut pragul Palatului Parlamentului pentru a vizita IEAS

- 16 % din vizitatorii evenimentului este reprezentat de catre top management.

- Vizitatorii provin din industriile de echipamente electrice si automatizari, energetica, IT&C, constructii si retail, petrol si gaze, energiilor regenerabile, dar si institutiile publice, ministere si autoritati.

- Profilul vizitatorilor este reprezentat de catre ingineri, electricieni, automatisti, responsabili vanzari, responsabili achizitii si dezvoltare, project management, arhitecti, proiectanti, constructori etc.

- IEAS este sustinut de peste 50 de parteneri, dintre care 10 asociatii si organizatii din Romania, peste 35 parteneri media de specialitate si 5 parteneri externi traditionali.

- IEAS este prezent anual la evenimente externe precum: Light+Building Frankfurt, Hannover Messe, Amper din Cehia si Plovdiv din Bulgaria.

www.ieas.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu