vineri, 29 ianuarie 2016

Aluminiul a castigat o cota de piata importanta in industria constructiilor


Aluminiul are cateva proprietati distinctive ce il fac materialul ideal pentru o gama larga de aplicatii, in special pentru industria constructiilor. Designerii si arhitectii experimenteaza acest metal pentru proiectarea unor structuri inovatoare, care sunt solide, usoare si care necesita un minim de intretinere.

Proprietatile care ajuta aluminiul sa castige o cota de piata importanta in industria constructiilor si infrastructura:

- poate fi reciclat cu usurinta pe termen nelimitat; valoarea de recuperare a deseurilor este destul de mare
- este non-coroziv si non-toxic si este, prin urmare, potrivit pentru utilizari atat la exterior, cat si la interior
- are proprietatea de reflectare a caldurii, ceea ce il face un material ideal pentru acoperisuri si placari exterioare
- poate fi taiat cu fierastraul, gaurit, nituit, insurubat, indoit, sudat si lipit in atelier sau pe santier.

tabla groasa aluminiu hmetal

In functie de lucrarea pe care o aveti de executat alegeti materialul care se preteaza cel mai bine nevoilor dumneavoastra. H Metal vine in intampinarea clietilor sai cu o gama variata de produse din aluminiu, care acopera urmatoarele categorii:

Cornier aluminiu cu laturi egale hmetal

Teava aluminiu patrata, dreptunghiulara sau rotunda;
Laminate aluminiu: profil U, profil T, platbanda, cornier, bara rotunda sau patrata;
Tabla aluminiu: subtire, groasa sau striata.

Teava rotunda aluminiu hmetal

Aluminiul este tot mai mult utilizat pentru a produce usi, ferestre, jaluzele, tavane, pereti, scari, invelitori pentru acoperis, panouri de perete, sisteme HVAC. Arhitectura moderna utilizeaza produsele din aluminiu pentru restaurarea si reconstructia cladirilor istorice si, de asemenea, pentru construirea de panouri solare de mari dimensiuni.

teava patrata aluminiu hmetal

Mai mult de jumatate din aluminiu produs in prezent in Uniunea Europeana provine din materii prime reciclate, iar aceasta tendinta este in crestere. Deoarece energia necesara pentru a recicla aluminiul este de aproximativ 5% fata de cantitatea necesara pentru productia primara, beneficiile ecologice ale reciclarii sunt evidente.

tabla striata aluminiu hmetal

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu