miercuri, 27 ianuarie 2016

Wetterbest, crestere cu 30% a cifrei de afaceri in 2015


In anul 2015, compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, prezenta pe piata prin brandul Wetterbest, a obtinut o cifra de afaceri de 107 milioane lei, in crestere cu 30% fata de anul 2014.

Grupul Wetterbest a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de cca. 130 milioane lei, cu 35% mai mare fata de anul anterior, si un profit de 6,5 milioane lei. Din grup fac parte trei companii: Depaco (producator de tigla metalica, tabla cutata si sisteme de drenaj), Polnebo (importator de suruburi autoforante, membrane si ferestre de mansarda) si Cortina (producator de tigla metalica Wetterbest si distribuitor, deserveste zona de sud-vest).

„Cresterile obtinute sunt semnificative si chiar ne-au depasit asteptarile. Dar si mai multumiti suntem de faptul ca am reusit sa ne consolidam afacerea si sa asiguram o baza sanatoasa de dezvoltare pe termen mediu si lung. Ne-am concentrat pe cresterea productiei si a productivitatii, imbunatatirea organizarii si a nivelului de pregatire profesionala a echipei. Realizari importante au fost finalizarea unor proiecte consistente de investitii si lansarea pe piata a trei produse noi (Wetterbest Click, Wetterbest Gladiator si W60)”, a declarat ing. Dragos Irimescu, Director General Depaco.

Pentru anul acesta, reprezentantii companiei au in vedere o crestere mai moderata, de pana in 20%, dar cu eficienta mai mare. Printre planurile companiei se afla lansarea a 5 produse noi.

Depaco wetterbest fabrica

„Anul trecut, am avut placuta surpriza sa constatam sporirea cererii de tigla metalica de calitate superioara. Anul acesta, raspundem prin diversificarea ofertei de produse premium. tiglele metalice Wetterbest se diferentiaza in piata prin originalitate, calitate si durabilitate”, a completat Dragos Irimescu.

Depaco detine doua fabrici, una la Baicoi (jud. Prahova) si una la Podari (jud. Dolj). Compania detine cea mai mare capacitate de productie de tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri din Romania, respectiv 33 de linii automate si cinci hale de productie, precum si cea mai moderna linie de fabricatie de accesorii pentru drenaj din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu