joi, 18 februarie 2016

Casa amenajata cu travertin si ardezie flexibila


Amenajarile cu travertin sunt in tendintele anului 2016 in ceea ce priveste piatra naturala. Atat in cazul unei case cat si in cel al unui apartament, travertinul va crea o atmosfera calda, relaxanta, dar si eleganta.

Cristina are o casa cubica, in forma de U, construita pe structura metalica. A ales acest tip de structura la recomandarea constructorului, mai ales ca nu isi dorea o locuinta foarte mare. Pentru pardoseala din living, peretele din bucatarie si placarea bailor a ales piatra naturala - travertinul si ardezia flexibila.

Placa aleasa pentru pardoseala din living este un travertin in finisaj polisat si un pic mai mare, pentru a puncta spatiul generos si liniile minimaliste si aerisite din amenajare.

Finisajul polisat - placa foarte neteda, stralucitoare, ajuta si la cresterea cantitatii de lumina din camera.

pardoseala living travertin

“In amenajarea casei am optat pentru incalzire in pardoseala, iar travertinul este o alegere foarte potrivita, contribuind la crearea unei ambiante calde in locuinta mea”, marturiseste Cristina, care a extins placarea cu travertin si la baile din casa.

perete bucatarie piatra

In bucatarie, Cristina a ales pentru placarea peretelui un tip de ardezie flexibila (o foaie extrem de subtire si flexibila, creata dupa o tehnologie germana), numita Jeera Green.

Puteti citi mai multe despre amenajarea Cristinei pe blogul specialistilor in piatra naturala de la PiatraOnline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu