luni, 29 februarie 2016

Cum poate schimba tehnologia sistemele de incalzire si afecta mediul inconjurator?


Sistemele de incalzire existente, modalitatea de control si gestionare a lor, costurile cu combustibilul consumat si alte aspecte asemanatoare au suferit schimbari majore. Aceste schimbari aduc multe avantaje atat utilizatorilor finali, sub forma economiilor reale de bani, cat si firmelor de instalatii, facand mult mai usoara instalarea si monitorizarea echipamentelor si nu in ultimul rand acestea au un impact pozitiv asupra mediului prin reducerea emisiilor de CO2.

Accesul la internet si cele mai noi tehnologii au fost integrate in totalitate in cea mai noua generatie de echipamente Hoval - producatorul elvetian de sisteme de incalzire si ventilatie. Indiferent daca folosim pompe de caldura, sisteme de energie solara sau incalzitoare de apa, fiecare echipament este manevrat cu ajutorul aceleiasi unitati de control prin intermediul unui elegant ecran tactil montat pe perete sau a unui smartphone.

Mai simplu de atat nu se poate

Pentru a putea explica simplitatea Noii generatii de echipamente ar trebui sa le comparam cu piesele tip lego - cazanele, pompele de caldura, sistemele de energie solara si sistemele pentru producerea apei calde pot fi combinate intre ele astfel incat pot fi controlate cu ajutorul unei singure unitati de control. Datorita acestui concept modular, sunt posibile adaptari si extinderi in orice moment, inclusiv conectarea la sistemele de control existente in cladiri. Uitati de mai multe unitati de control ce functioneaza separat - acum toate echipamentele lucreaza pentru acelasi scop - sa fie cat mai economice sau ecologice posibil.

Incalzire prin internet de la Hoval

Inteligent si economic

De cate ori nu ati plecat in vacanta, sau pur si simplu la munca, iar sistemul dvs de incalzire a ramas in functiune la putere maxima? Cu noua generatie puteti uita despre reglarea termostatului, aceasta se va face automat, facand ajustarile conform programului dvs zilnic. Mai mult decat atat, stiti cat de mult puteti economisi daca unitatea dvs de control a sistemului, va descarca prognoza meteo, datorita conectivitatii la internet, si se va adapta la conditiile atmosferice aflate in continua schimbare? Datorita acestei caracteristici, facturile dvs de energie vor fi diminuate in fiecare an.

Panoul de comanda si cel de pe ecranul calculatorului dvs va furnizeaza informatii in mod constant si efectueaza analize ale consumului de combustibil, deci veti avea o privire de ansamblu asupra eficientei energetice.

Incalzire casa statie Hoval

Intotdeauna de incredere

Noua Generatie detecteaza in mod automat cand se apropie perioada de revizie si va informeaza pe toate aplicatiile disponibile, inclusiv pe smartphone-ul dvs. De asemenea tehnicienii de service sunt notificati in mod automat. Aceasta functie permite identificarea din timp a posibilelor erori, iar revizia poate fi programata mai bine. Defectiunile minore pot fi reparate de la distanta, cu ajutorul unui calculator.

Incalzire inteligenta de la Hoval

Si nu in ultimul rand - ecologic…

Noua generatie este cea mai eficienta din clasa sa de energie. Datorita caracteristicii de adaptare la prognoza meteo si la stilul de viata al utilizatorilor, toate echipamentele isi reduc consumul de combustibile, si prin urmare, reduc emisiile de CO2. Noua generatie este o dovada in plus a motto-ului producatorului din Liechtenstein: Responsabilitate pentru energie si mediu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu