miercuri, 24 februarie 2016

Inoxul utilizat in proiectarea unor structuri moderne si durabile


In ultimii 100 de ani inoxul a avut o contributie semnificativa la dezvoltarea societatii in care traim.

Acest material exercita o fascinatie atat asupra arhitectilor, cat si a publicului. Cu o suprafata stralucitoare, reflexiva, dar extrem de rezistenta inoxul ofera constructiilor o identitate unica.

Arhitectii si constructorii pot alege dintr-o gama variata de produse (table, corniere, bare, profile sau tevi inox), care in acelasi timp sunt rezistente, igienice, adaptabile si reciclabile.

Inoxul este ales in mare masura pentru rezistenta la coroziune si aspectul estetic. Este important sa se inteleaga factorii care sunt implicati in alegerea clasei si a finisajului de suprafata. Acest lucru va garanteaza faptul ca performanta produsului se va potrivi cu asteptarile dumneavoastra. Rezistenta la coroziune se bazeaza pe formarea unei pelicule pasive, la suprafata inoxului, a carei stabilitate creste in raport cu continutul de crom si poate fi marita in continuare prin aliere cu molibden.

Bara rotunda din inox

Clasa inoxului are o influenta majora asupra performantelor sale si trebuie sa fie adaptata la mediul inconjurator (mediul rural, mediul urban sau mediu cu poluare industriala). Apoi este evaluat efectul clorurilor in raport cu apropierea de coasta, contactul cu sarea marina (sare de degivrare) si tiparele climatice locale. De asemenea, este luat in calcul si programul de intretinere propus (produsele din inox trebuie curatate si intretinute atat pentru un aspect placut, cat si pentru o durata lunga de viata).

Cornier din inox

Influenta clasei asupra performantei otelului inoxidabil este destul de bine cunoscuta. Cu toate acestea, nu atat de bine cunoscut este faptul ca finisajul de suprafata are un rol la fel de important in determinarea rezistentei la coroziune. Finisajele lustruite de slaba calitate pot conduce la o performanta dezamagitoare. Astfel incat alegerea trebuie sa fie facuta in functie de proprietatile materialului si aplicatia pentru care doriti sa utilizati produsul.

Teava rectangulara din inox

Echipa H Metal va sta la dispozitie cu informatii competente, astfel incat alegerea produselor sa fie una corecta.

Teava rotunda din inox

Despre H Metal
H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu