vineri, 3 martie 2017

Ateliere pentru Ziua Femeii, pe 4 martie, in toate magazinele Hornbach


Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, sarbatoreste Ziua Femeii oferind inspiratie clientelor, in magazinele sale. Astfel, pe 4 martie, femeile care vor trece pragul celor 6 magazine din Bucuresti si din tara vor putea participa, prin inscriere prealabila, la ateliere organizate gratuit in cadrul carora vor putea afla trucuri de realizare a unor decoratiuni, dar si sfaturi de gradinarit.

Reprezentantii Hornbach spun ca, in cadrul atelierelor de gradinarit, participantele vor dobandi cunostinte cu privire la cultivarea trandafirilor. De asemenea, in cadrul atelierului de arta decorativa, vor primi idei despre cum sa realizeze tablouri pentru infrumusetarea casei folosind o placa de lemn, cuie si ata.

„Tuturor ne place primavara si aerul proaspat pe care il aduce. Cu ocazia Zilei Femeii, ne-am propus sa le incurajam pe doamne sa se exprime prin arta si sa afle lucruri noi, utile in amenajarea locuintei sau a curtii. Pe 4 martie, ele sunt invitate sa afle, din oricare dintre magazinele Hornbach, secretele amenajarii si ingrijirii unei gradini de trandafiri, dar si cateva tehnici pentru crearea decoratiunilor interioare”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Reprezentantul Hornbach a mai afirmat ca tematicile alese vin in intampinarea asteptarilor a tot mai multe cliente de a invata lucruri noi despre amenajarea spatiilor din casa, din curte sau din balcon.
„La Hornbach exista un interes constant pentru produse din segmentul hobby, ceea ce dovedeste dorinta clientilor de a se relaxa in mod activ si de a aduce o nota personala in decorarea locuintie”, a mai spus reprezentantul companiei.

Utilitatea de dincolo de estetic

Reprezentantii Hornbach ce vor fi prezenti la ateliere afirma ca tabloul - colaj pe care clientele vor avea ocazia sa il faca, nu are doar rol estetic, ci si practic. Acesta poate fi folosit pentru a agata diverse obiecte, precum chei sau bijuterii.

Hornbach - Atelierele pentru ziua femeii

In ceea ce priveste atelierele de gradinarit, specialistii le vor oferi doamnelor sfaturi despre ingrijirea trandafirilor din ghiveci sau din curte, precum amplasarea lor in functie de soi, ingrasamintele pe care sa le foloseasca, stimularea infloririi, tunderea, transplantarea, inmultirea si pregatirea pentru iarna. Fiecare dintre activitati va dura aproximativ o ora, participarea fiind gratuita, iar Hornbach va pune la dispozitie toate materialele necesare.

Atelierele pentru femei vor avea loc in toate magazinele din Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti) si in locatiile din Sibiu, Brasov si in cel din Timisoara, cu sprijinul unor reprezentanti Hornbach, dupa cum urmeaza:

Atelierele pentru femei

Mai multe detalii privind atelierele si inscrierea sunt disponibile pe site-ul companiei - www.hornbach.ro.

Despre Hornbach Romania

HORNBACH este o companie multinationala, de familie, care a inregistrat in exercitiul financiar 2015/2016 (data bilantului: 29 februarie) o cifra de afaceri (neta) de peste 3,755 miliarde de Euro, in crestere cu peste 5% comparativ cu perioada anterioara.

Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 5 generatii. In acest moment, concernul detine 155 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in noua tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. HORNBACH garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructie si articole de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, in acest moment avand peste 17.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu