joi, 9 martie 2017

Häfele schimba cheia traditionala, metalica intr-una fiabila, digitala pentru accesul in industria hoteliera


Häfele, lider in domeniul productiei si comercializarii de accesorii si feronerie pentru mobilier, precum si sisteme electronice de control al accesului, imbunatateste managementul camerelor de hotel prin accesul securizat Dialock, printr-un parteneriat cu Interel, furnizor specializat in sisteme de manangement in retea. Astfel, oaspetii unui hotel isi vor putea folosi smartphone-ul ca pe o cheie, cu ajutorul unei aplicatii.

„Ne dorim ca prin aceste inovatii sa preintampinam nevoile clientilor nostri cu produse noi si sisteme ce contribuie la imbunatatirea stilului lor de viata aflat intr-o continua schimbare. Gratie parteneriatului cu Interel, tehnologia Dialock propune hotelierilor o aplicatie cu numeroase avantaje si beneficii, care reduce investitia si costurile de operare, sporeste confortul clientilor, dar si maximizeaza conditiile de securitate, o cerinta tot mai des intalnita in piata si care pentru Romania va insemna alinierea la standardele internationale”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele Romania.

Cooperarea dintre Häfele si Interel aduce noi perspective in automatizarea activitatii din hoteluri, iar Dialock ofera o gestionare simpla si coordonata a drepturilor de acces ale oaspetilor, angajatilor sau personalului din exterior cu un consum redus de energie si respectarea celor mai exigente norme de securitate.

Häfele acces securizat Dialock

Traditionala cheie metalica devine astfel, o cheie fiabila, digitala ce permite utilizatorilor de smartphone sa acceseze diverse servicii prin intermediul unei aplicatii disponibile pe telefoanele mobile si tablete. De la rezervarea camerei de hotel, cazarea, accesul in zona SPA sau in restaurant, pana la efectuarea platilor, toate acestea pot fi realizate printr-o simpla atingere a smartphone-ului, acesta devenind o cheie sigura si multifunctionala datorita tehnologiei Bluetooth.

Häfele acces securizat Dialock

Inovatia Dialock reinventeaza industria hoteliera printr-o experienta simpla, practica si digitala ce aduce imbunatatiri atat in desfasurarea activitatii zilnice, cat si in satisfactia utilizatorilor. De asemenea, sistemul poate fi adaptat individual, in functie de necesitati folosind programe personalizate si, de asemenea, poate fi integrat in sistemele electronice, inclusiv in cele deja existente.

Häfele acces securizat Dialock

Despre Häfele
Häfele este o companie internationala, condusa de membrii celei de-a treia generatii a familiilor Häfelee si Thierer, cu sediul in Nagold, Germania. A fost fondata in 1923, iar in prezent serveste industriei accesoriilor pentru mobila, feroneriei arhitecturale si a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clientii sai se numara cei din industria mobilei, producatorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecti si designeri din peste 150 de tari din intreaga lume. Häfele dezvolta si produce accesorii de feronerie si sisteme electronice de control al accesului in 6 fabrici in Germania si Ungaria. In exercitiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, avand peste 7.100 de angajati in 37 de filiale, si numeroase reprezentante in intreaga lume.

Häfele acces securizat Dialock

Häfele Romania este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Infiintata in octombrie 2009, cu sediul in Timisoara si un punct de lucru in Bucuresti, vine in intampinarea producatorilor de mobila, revanzatorilor de feronerie si accesorii pentru mobila, designerilor si arhitectilor prin solutiile si produsele inovatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu