luni, 6 martie 2017

MESTER CARD, unicul card pentru mesterii adevarati vine acum la Praktiker cu un plus de avantaje


Primesti 12% reducere daca esti meşter la Praktiker

Praktiker Romania, partenerul de incredere al meşterilor, pune la dispozitie MEŞTER CARD ce ofera un plus de avantaje posesorilor sai, atat persoane fizice, cat si juridice.

„Programul de fidelizare prin MEŞTER CARD de la Praktiker este unic pe piata DIY locala. Fie ca vorbim de finisaje, montaje, structuri, instalatii, amenajari gradini sau alte domenii de interes, cardul de fidelitate dedicat meşterilor sustine afacerile cu avantaje create exclusiv pentru meşterii profesionisti.”, spune Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Beneficiile MEŞTER CARD

Pentru cumparaturile de cel putin 1.500 lei intr-o luna calendaristica (mai putin produsele care se afla deja in promotie), efectuate cu MEŞTER CARD in magazinele Praktiker din Romania, meşterul primeste un voucher de 12% reducere. Voucherul poate fi solicitat de la Biroul de Informatii, la inceputul fiecarei luni, pentru cumparaturile efectuate in luna anterioara. Acesta poate fi utilizat in magazinele Praktiker pentru achizitionarea produselor preferate.

Posesorii MEŞTER CARD beneficiaza si de preturi speciale la articole dedicate, transport gratuit in anumite conditii, diverse campanii si concursuri cu premii. Un beneficiu in plus este accesul la evenimentele exclusiviste in care sunt prezentate noutatile in materie de produse si tehnici.

Ca detinatori ai cardului de fidelitate, meşterii vor putea participa in campaniile special pregatite pentru ei, ceea ce inseamna ca pot deveni castigatorii numeroaselor premii precum: excursii, bilete la meciuri de fotbal, unelte si scule profesionale sau chiar masini.

Cum se obtine MEŞTER CARD-ul

Meşterii pot intra in posesia MEŞTER CARD intr-un timp foarte scurt, completand formularul de inscriere disponibil in orice magazin Praktiker din Romania sau online pe www.praktiker.ro/info/mesteri/comanda.

Formularul se completeaza cu datele personale sau ale firmei, ulterior se valideaza la Biroul de Informatii din magazin, alaturi de copia buletinului sau copia certificatului de inregistrare fiscala. Cardul se emite pe loc, gratuit, fiind activ din momentul intrarii in posesia acestuia.

Praktiker MESTER CARD

Cum se foloseste MEŞTER CARD-ul

Pentru a putea beneficia de avantajele sale, cardul se prezinta la casa de marcat la fiecare achizitie din magazinele Praktiker, pentru a contoriza in sistem toate cumparaturile efectuate. Beneficiile cardului sunt valabile inca din momentul emiterii, pe termen nelimitat.

Posesorii cardului de fidelitate isi pot verifica in orice moment contul in sectiunea speciala din www.praktiker.ro/mesteri pentru a sti cat mai trebuie sa cumpere intr-o luna pentru a putea beneficia de voucherul de reducere.
MEŞTER CARD este proiectat sa ofere numai beneficii si avantaje clientilor care au ales Praktiker drept partener de incredere pentru ei si pentru business-ul lor. La Praktiker, doar meşterii adevarati au MEŞTER CARD!
Regulamentul oficial al campaniei este disponibil in magazinele Praktiker sau aici.

Despre Praktiker Romania
In Romania, Praktiker este lider pe piata de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. In prezent, compania are 27 de magazine in 23 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: decoratiuni pentru interior si exterior, produse de gradinarit si materiale de amenajari, produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice. In plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispozitia clientilor din toata tara o varietate de peste 20.000 de produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu