marți, 18 septembrie 2012

SIM 2012, cel mai mare targ de mobila din Romania isi deschide portile miercuri, 19 septembrie la Romaero Baneasa

Tendinte in premiera, inovatii in stiluri diverse si surprinzatoare, concepte practice transpuse in obiecte de mobilier apartinand tuturor categoriilor de mobila – intr-un cuvant: SIM!

Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii isi deschide portile miercuri, 19 septembrie, ora 12:00. Evenimentul este organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Euroexpo Trade Fairs.

Pe o suprafata record de 24 000 mp, un numar 215 companii din tara si din alte 7 state (Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Polonia, Bulgaria, Republica Moldova) vor prezenta publicului vizitator cele mai recente realizari: obiecte de mobila inedite, eco, pentru cei pasionati de o viata bio sau, la polul opus, mobilier regal, ca in filmele de epoca!

Pentru o parcurgere cat mai facila, targul este impartit in trei sectoare: Mobila, Echipamente si Accesorii.

Sectorul Mobila va cuprinde cele mai mari nume din domeniu, firme care asigura o mare parte din exporturile Romaniei, producatori si distribuitori de mobila si decoratiuni in stil clasic, modern, din lemn masiv sau usor, mobila pictata, mobila din fier forjat, solutii pentru mobilat hoteluri, cluburi si restaurante, chiar si mobilier pentru gradina sau spatii publice. Vizitatorii vor descoperi stiluri durabile pentru mobilarea casei, prin articolele de mobila „eficiente” – mobilierul care creste o data cu copilul sau paturile care ies din dulap la o simpla apasare de buton.

Sectorul Echipamente cuprinde masinile si utilajele momentului, care prelucreaza lemnul din prima forma, pana la cea finita. Nu vor lipsi demonstratiile live, ce vor avea loc in spatiul exterior al expozitiei.

Sectorul Accesorii reuneste tehnologii si sisteme de ultima generatie, care pot transforma o locuinta intr-un mediu practic si eficient.
SIM dispune si de o parte interactiva, care le poate aduce atat vizitatorilor, cat si expozantilor premii de zeci de mii de euro. Astfel, la Super Tombola SIM, vizitatorii vor avea sansa de a castiga obiecte de mobilier pentru toata casa. Premiul cel mare consta intr-o bucatarie, cu finisaje de lux, complet mobilata si utilata, in valoare de 10 000 de euro. Specialistii din industria mobilei care vin la SIM vor intra si ei in cursa pentru castigarea unui utilaj de prelucrare a lemnului, al carui pret se ridica la 9 700 euro.

SIM 2012, cel mai mare targ de mobila din Romania
SIM 2012, cel mai mare targ de mobila din Romania
In plus, la SIM vor fi desemnati castigatorii Concursului National de Design Mobilier – competitie cu traditie, organizata anual de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania. Evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a X-a editie. Prima editie a Salonului International de Mobila, Echipamente si Accesorii a avut loc anul trecut. Targul a numarat atunci 170 de expozanti si s-a bucurat de vizita a peste 20 000 de persoane.

Incepand cu ora 13.15, liderii industriei dezbat cele mai dificile situatii din domeniu alaturi de reprezentanti de seama ai Guvernului Romaniei. Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Rovana Plumb, ministrul Mediului si Padurilor, precum si autoritati din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri vin sa prezinte solutiile Guvernului la problemele ridicate.

Program expozitional: (19 – 23 septembrie 2012)

Miercuri – Sambata: 10:00 – 18:00
Duminica: 10:00 – 16:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu