miercuri, 16 octombrie 2013

Cocor anunta deschiderea magazinului Billa

Joi, 17 octombrie, ora 7.00, retailerul alimentar Billa va deschide un magazin de 1.000 mp, la subsolul centrului comercial Cocor. Intrarea principala se va face din strada Patriei. Consumatorii vor avea de ales intre cele peste 8.000 de produse existente in magazine, de la fructe si legume proaspete, pana la produse de panificatie, alimente de baza sau bauturi, articole cosmetice si de menaj.

Deschiderea magazinului face parte din strategia de repozitionare a Cocor, care are ca scop transformarea centrului comercial intr-un spatiu destinat relaxarii, divertismentului si shoppingului de calitate, in centrul Bucurestiului.

“Intrarea Billa in portofoliul nostru de chiriasi este o veste anuntata inca din luna mai si concretizata cu deschiderea oficiala de maine. Estimam un trafic de 2.500 -3.000 de clienti la inaugurare si o medie de peste 2.500 de oameni/zi. Parteneriatul cu Billa este unul de lunga durata si reprezinta un plus in cadrul Cocor. incepand cu 17 octombrie, clientii nostri vor putea beneficia de spatiul ideal in care isi vor face cumparaturile pentru acasa” a declarat Catalina Toaxen, Director de Expansiune si Repozitionare Cocor.

Cocor anunta deschiderea magazinului Billa
Clientii vor avea parte de o promotie speciala: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casa, vor primi un bon valoric de 10 RON, in perioada 17 – 23 octombrie 2013. In plus, cei care calca pragul noului magazin vor beneficia de o multime de promotii speciale de deschidere.

Mai multe pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu