miercuri, 30 octombrie 2013

Humidorul Liebherr, esential pentru pastrarea calitatii si valorii trabucurilor

Adevaratii ”aficionados” stiu ca un trabuc se savureaza in anumite conditii. De exemplu, o taietura curata este foarte importanta, un trabuc se aprinde doar cu bricheta cu gaz, a carei flacara nu are miros, iar pastrarea trabucurilor se face la temperatura reglabila, intre 16 si 20 de grade Celsius si o anumita umiditate, intre 68% and 75%. Un trabuc bine pastrat nu trebuie sa trosneasca atunci cand este presat, iar daca invelisul se decojeste la apasare, inseamna ca este prea uscat; daca nu isi revine la forma initiala, probabil este prea umed. Toate aceste conditii perfecte de pastrare pot fi asigurate cu ajutorul unei vitrine speciale pentru trabucuri.

La fel ca vinul, trabucurile trebuie depozitate corect, pentru a se maturiza si chiar pentru a-si creste substantial valoarea. Humidorul ZKes 453 de la Liebherr reprezinta solutia perfecta, atat pentru stocarea pe termen scurt, cat si pentru depozitarea trabucurilor cu scopul maturizarii lor, prin controlul temperaturii perfecte, o umiditate constanta si o capacitate suficienta. Realizat din otel inoxidabil si dotat cu o usa de sticla cu protectie UV, aparatul Liebherr pentru pastrarea trabucurilor ofera un design elegant, care va pune in valoare spatiul in care este pastrat.

In humidorul ZKes 453, trabucurile pot fi depozitate in doua cutii de prezentare cu inaltimi diferite, lucrate din lemn de cedru spaniol, ce asigura mediul ideal pentru trabucuri.

Prin sistemul electronic precis cu control tactil si display digital, temperatura si umiditatea aerului pot fi reglate la nivelurile ideale.

Liebherr Humidorul ZKes 453
In vederea intretinerii umiditatii, aparatul integreaza un recipient ce poate fi umplut cu un litru de apa distilata. Senzorii de umiditate regleaza necesarul de apa si asigura o umiditate ideala a aerului reglabila intre 68% si 75%. Un semnal de avertizare optic informeaza la timp daca este necesara completarea cu apa a recipientului.

Pentru prezentarea optima a trabucurilor, humidorul de la Liebherr dispune de o iluminare cu LED reglabila si integrata in placa de sticla a usii. Aceasta are functie dimmer sau poate functiona continuu, deoarece nu degaja caldura si asigura o iluminare eleganta.

In timpul depozitarii mai indelungate, vinul si trabucurile sunt sensibile la orice miros care poate contamina spatiul. Aparatele Liebherr beneficiaza de prospetime si o calitate optima a aerului datorita filtrului de carbon activ usor de inlocuit.

Simbol al calitatii si inovatiei in tari din intreaga lume, aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite de compania Marelvi in Romania, incepand din 2008 si pot fi achizitionate prin magazinele marilor retaileri de electrocasnice din intreaga tara, dar si prin showroom-urile producatorilor de mobila specializati in domeniul produselor incorporabile.

Despre Liebherr
Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Aceasta include frigidere de dimensiuni mici, combine si frigidere, lazi frigorifice, frigidere pentru pastrarea alimentelor si pentru racirea bauturilor, racitoare pentru vinuri si vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii, precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.

Mai multe pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu