joi, 17 octombrie 2013

Vanzari de 250.000 de euro la showroom-ul Elis Pavaje din Stoenesti

La 1 an de la inaugurarea celui mai mare showroom propriu, Elis Pavaje, liderul pietei de profil, raporteaza pentru vanzari in valoare de 250.000 de euro.

Elis Pavaje, liderul pietei de profil, a raportat vanzari de 250.000 de euro la cel mai mare showroom propriu situat in Stoenesti intins pe o suprafata de 1.300 mp. Vanzarile se datoreaza, in principal, libertatii oferite clientilor de a consulta indeaproape intreaga gama din cele aproximativ 250 de modele de pavaje disponibile. Produsele puse la vanzare, atat pentru uz rezidential, cat si pentru uz comercial si industrial: dale pentru terase, jardiniere, blocheti, borduri, blocuri de zid, trepte si palisade in multiple modele, variante cromatice si dimensiuni.

„Rezultatele favorabile din acest an ne confirma faptul ca decizia clientilor este influentata de vizionarea produselor, de ideile de design puse in opera, dar si de contactul direct cu specialistii nostri. In acelasi timp, avand in vedere ca business-ul Elis este un business de productie, interactiunea directa cu clientii finali ne ajuta sa determinam preferintele clientilor in domeniu in timp real si sa dezvoltam produse noi care sa raspunda nevoilor diferite ale acestora”, a declarat Emil Elisiu Gota, director general Elis Pavaje.

Realizate din beton vibropresat, pavelele produse de Elis Pavaje se diferentiaza prin rezistenta foarte buna la uzura, rezistenta la ciclurile de inghet-dezghet, dar si prin aspectul estetic deosebit. Toate aceste avantaje, inclusiv longevitatea produselor, determina decizia de achizitie, iar modelul si culoarea pavelelor sunt alese dupa consultari indelungi in familie, doamnele fiind in majoritatea cazurilor cele care decid.

Din punct de vedere al volumului de produse achizitionate de catre clientii rezidentiali, exista si comenzi mici de aproximativ 150 euro pentru amenajarea unor alei sau terase de dimensiuni reduse, dar si comenzi de aproximativ 15.000 euro pentru amenajari rezidentiale complexe, pe suprafete mari, care combina produse simple de pavaj cu blocuri de zid, palisade si jardiniere.

Showroom Elis Pavaje Stoenesti
Dupa cativa ani de asteptare de la debutul crizei, vanzarile de pavaj rezidential au inregistrat o crestere evidenta in ultimii doi ani. Astfel, in primul semestru al acestui an, vanzarile de pavajele rezidentiale produse de Elis au crescut cu 43% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cresterea se datoreaza atat dorintei clientilor finali de a-si amenaja curtile si terasele in stil occidental, cat si extinderii distributiei in majoritatea magazinelor de bricolaj si lansarii de produse noi.

Mai multe pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu