marți, 22 octombrie 2013

Noile proiecte rezidentiale Adama, in promotie la tIMOn

Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama, va participa in perioada 24-27 octombrie 2013 la Targul Imobiliar National (tIMOn) cu doua noi proiecte rezidentiale recent finalizate in Bucuresti. Cele 210 apartamente aflate in ansamblurile Edenia Titan 2 si Evocasa Optima 2, din Titan, vor fi disponibile la preturi speciale in perioada tIMOn, dezvoltatorul oferind bonus boxe sau locuri de parcare in incinta proiectelor.

„Targurile imobiliare ne ofera posibilitatea de a intra in contact direct cu potentiali clienti pe care ii intalnim pentru prima data, dar si cu persoane care ne cunosc proiectele si profita de ofertele din perioada targului. Piata se revigoreaza treptat si resimtim aceasta tendinta si la nivelul vanzarilor. in cele 6 luni trecute de la targurile organizate in primavara, avem o medie de 12-15 unitati vandute lunar, echivalentul unei cresteri de aproximativ 30%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Oferte speciale la noua colectie de toamna

In perioada targului din Piata Constitutiei, preturile pentru un apartament de doua camere incep de la 59.000 euro (+T.V.A.) in Evocasa Optima 2 si de la 59.950 euro (+T.V.A.) in Edenia Titan 2, oferte in care este inclusa si cate o boxa de depozitare.

Edenia Titan 2 si Evocasa Optima 2 fac parte din noile faze de dezvoltare ale proiectelor rezidentiale construite de Adama in cartierul bucurestean Titan. Ambele ansambluri beneficiaza de o amplasare ideala pentru un complex nou de locuinte, aflandu-se in apropierea statiilor de metrou Titan (in cazul Edenia), respectiv 1 Decembrie (Evocasa Optima), ceea ce asigura locatarilor un acces facil la zona de centru, dar si catre alte cartiere.

Noile proiecte Adama in promotie la tIMOn
Construite exclusiv in perioada de criza, cele doua ansambluri s-au adaptat noului context din piata: apartamente cu suprafete corespunzatoare, facilitati in incinta ansamblurilor, precum paza sau locuri de joaca pentru copii, dar si amplasarea proiectelor in oras, intr-un cartier de traditie al Capitalei, cum este Titanul.

Reduceri la ultimele apartamente din proiectele de succes

Alaturi de proiectele imobiliare finalizate in luna septembrie 2013, clientii din cadrul targului vor putea beneficia de reduceri si la ultimele unitati disponibile in alte doua proiecte Adama: Evocasa Armonia si Evocasa Optima 1, ajunse la un grad de vanzare de 90%.

Pretul pentru o unitate de trei camere in Evocasa Armonia este de 89.900 euro (T.V.A. inclus), incluzand si mobilarea si utilarea bucatariei, precum si o boxa la subsolul blocului. Pachete promotionale sunt disponibile si pentru apartamentele din Evocasa Optima I: la achizitionarea unui apartament de doua si trei camere, clientii primesc bonus locul de parcare si o boxa.

Mai multe pe: Proiectcasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu