luni, 21 octombrie 2013

Fluke Corporation lanseaza o noua linie de produse avansate

Fluke Corporation lanseaza pe piata o noua linie de produse avansate: camerele de termoviziune Fluke Ti400, Ti300 si Ti200. Trioul Fluke, prevazut cu camere infrarosu, vine echipat cu tehnologia LaserSharp™ Auto Focus. Pe piata mai exista inca doua sisteme automate de focalizare, dar Fluke, printr-o tehnologie dezvoltata intern, a dus lucrurile mai departe, reusind ca produca aparate care sa afiseze imagini focalizate de fiecare data.

Orice utilizator de camere infrarosu cunoaste ca focalizarea este cel mai important lucru atunci cand incepe o inspectie prin infrarosu. Fara o imagine bine focalizata, masuratorile de temperatura nu vor avea parte de aceeasi acuratete si, foarte probabil, acest lucru va mari sansele de a scapa sursa problemei. Tehnologia Fluke LaserSharpTM iti spune exact unde focalizezi, folosind un laser care calculeaza distanta dintre utilizator si tinta, inainte de a focaliza.

Noua linie de produse Fluke reuseste sa detecteze si sa comunice problemele eficient, prin tehnologia patentata Fluke IR-Fusion® cu AutoBlend™. Comunicarea datelor devine mult mai rapida prin transferul imaginilor wireless direct pe computerul dumneavoastra, pe iPhone® sau pe iPad®. Pentru o mai buna si mai detaliata analiza, produsele Fluke Ti400, Ti300 si Ti200 capteaza, prin CNX™ Wireless System, cu pana la cinci masuratori aditionale. Produsele Fluke din noua gama au o interfata usor de utilizat si sunt, de asemenea, usor manevrabile.

Fluke - camerele de termoviziune Fluke Ti400, Ti300 si Ti200
Atuu-urile nu se opresc aici. Pentru o navigare rapida, camerele de termoviziune Fluke sunt dotate cu ecran tactil, cu o rezolutie de 640x480. Prin IR-PhotoNotes™ Annotation System, ele reusesc sa captureze imagini digitale suplimentare, pentru a da date in plus despre locatie. inregistrarea video este si ea disponibila, atat in format standard, cat si in formate radiometrice (5 mega pixeli). Fluke Ti400, Ti300 si Ti200 pot masura temperaturi extrem de ridicate (modelul Ti400 poate masura temperaturi de pana la 1200 grade C.

Fluke Corporation: tehnologie LaserSharpTM
Noile produse Fluke Ti400, Ti300 si Ti200 sunt instrumentele de lucru ideale pentru tehnicienii de depanare, profesionistii de mentenanta preventiva, profesionistii de mentenanta predictiva, electricieni din domeniul industrial si comercial, tehnicieni I&E, tehnicieni HVAC-R, maganeri de facilitati, auditori in domeniul energetic. Ele pot fi folosite in orice cladire comerciala sau de guvern, in scoli, spitale, locuinte rezidentiale si cazul utilitatilor (electricitate, apa, gaze naturale.)

Mai multe pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu