miercuri, 22 mai 2013

10 motive pentru a te muta in cartierul brasovean Noua cu locuinte noi, in ansambluri rezidentiale

Situat in partea de sud-est a Brasovului, cartierul Noua poate fi inclus cu succes in categoria zonelor din oras cu cea mai ampla dezvoltare din ultimii ani. Amplasarea cartierului, facilitatile disponibile in zona, precum si optiunile variate de petrecere a timpului liber sunt doar cateva dintre motivele pentru care Noua este una din zonele cele mai potrivite in care va puteti achizitiona o locuinta.

1. Cartier in plina dezvoltare

Asa cum ii sugereaza si numele, Noua este unul din cartierele tinere, care au cunoscut o puternica dezvoltare dupa Al Doilea Razboi Mondial. Zona era la momentul respectiv renumita pentru potentialul turistic, cu vile deosebite, fiind un loc destinat plimbarilor. Recenta reamenajare a Parcului Noua de catre municipalitate a oferit cartierului o imagine cu totul noua, cei din zona beneficiind acum de zone de joaca pentru cei mici, de relaxare si de picnic.

2. Distanta redusa fata de centru

Cartierul Noua beneficiaza si de o buna conexiune cu zona centrala a Brasovului. Aflat la doar 5 km distanta, accesul este facil intrucat Noua este conectata de zona centrala prin linii directe ale mijloacelor de transport in comun.

3. Acces facil la infrastructura rutiera

Din Noua, se poate iesi cu usurinta si pe D.N. 1, cea mai circulata artera a tarii, cartierul fiind amplasat la iesirea spre Bucuresti a orasului. In plus, viitoarea autostrada Bucuresti-Brasov este proiectata sa treaca la distanta mica de zona Noua.

4. Variante multiple de petrecere a timpului liber

Noua este destinatia ideala de relaxare si recreere din Brasov, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Aici se afla Gradina Zoologica a orasului, intr-un loc inconjurat de padure. Supusa temporar unor lucrari ample de modernizare, ZOO Brasov va redeveni o atractie permanenta pentru localnici.

Cartier Noua - timp liber
Parcul Aventura, renumit pentru activitatile sportive in aer liber si pentru traseele variate pe care le pune la dispozitia vizitatorilor, este si el amplasat in imediata apropiere a Lacului Noua. Terenuri de tenis pentru copii si adulti sunt disponibile in incinta bazei sportive a cartierului, iar la fostul strand Noua a fost inaugurat in 2008 Smile Aqua Park – un parc acvatic modern cu o suprafata de aproape 4ha, deschis in perioada verii.

5. Punct de pornire pentru traseele montane

Cartierul Noua este o zona propice si pentru cei pasionati de trasee montane. De aici, pornesc diferite trasee care asigura legatura cu Timisu de Jos, Poiana Brasov si Tampa.

6. Priveliste de vis, in fiecare zi

Cei care locuiesc in cartierul Noua se pot bucura in fiecare zi de un peisaj montan deosebit datorita Lacului Noua si a muntilor aflati in imediata apropiere. In urma recentelor reamenajari, zona lacului este considerata cea mai frumoasa zona de recreere a orasului. De aici, se pot inchiria barci si hidrobiciclete, dar si karturi pentru plimbari in jurul lacului.

Cartier Noua - zona lacului
7. Noua zona comerciala a orasului, in apropiere

Cei care locuiesc in cartierul Noua beneficiaza si de multiple facilitati in materie de shopping. Centrul comercial Macro Mall, hypermarketurile Carrefour, Kaufland, Metro, Selgros, dar si Praktiker, BricoStore sau Media Galaxy se afla in zona.

8. In oras, dar in natura

Amplasarea cartierului atat fata de centru, cat si fata de munte, fac din Noua o destinatie ideala pentru o locuinta, dispunand de mediul natural in apropiere, dar si de beneficiile traiului urban. 9. Cea mai mare gradinita din oras, in Noua

Familiile cu copii mici au la dispozitie in cartierul Noua Gradinita nr. 18, cu o capacitate totala de 350 copii, care include cresa, gradinita cu program normal si prelungit si una cu program saptamanal. Scoala Generala nr. 9 „Nicolae Orghidan”, cu clasele I-VIII, se afla si ea in zona Noua.

Cartier Noua - parc copii
10. Locuinte noi, in ansambluri rezidentiale

In cartierul Noua, au fost construite in ultimii ani si blocuri noi de locuinte. Un exemplu in acest sens este Evocasa Viva, un proiect finalizat in 2011 de compania Adama, care ofera un total de 148 de unitati de 1, 2 si 3 camere. Locatarii au la dispozitie locuri de parcare privata, zone de relaxare si spatii comerciale, toate pentru confortul de zi cu zi. In plus, cei interesati, beneficiaza de variante multiple de achizitionare a unui apartament, de la credit prin Programul „Prima Casa”, la rate direct la dezvoltator.

Despre Adama

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1500 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.000.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu