miercuri, 8 mai 2013

Cu Lindab mergi la sigur: Ai reducere la acoperisuri in aceasta primavara!

LINDAB Romania raspunde nevoilor clientilor si demareaza in perioada 15 aprilie - 15 mai 2013 campania promotionala „Cu Lindab mergi la sigur!”

In cadrul acesteia, la achizitionarea unui acoperis complet Lindab, indiferent de culoarea aleasa din paletar, clientii platesc cu 20% mai putin, primesc o umbrela cadou si au sansa sa castige un gratar profesionist pentru a-si intampina prietenii ca o gazda primitoare.

Campania se deruleaza in perioada 15 aprilie - 15 mai 2013.

Reducerea de 20% se aplica la achizitionarea unui acoperis complet Lindab din tigla metalica Nordic 400, Prima 35/40, acoperisuri complete cu granule minerale Roca, sau acoperisuri faltuite marca Lindab, la pachet cu jgheaburi si burlane Lindab Rainline.

Clientii care realizeaza cumparaturi de peste 3000 de euro de la partenerii Lindab se inscriu automat in tombola pentru un gratar profesional Weber Touch-N-Go.

„Debutul sezonului de constructii si renovari ne gaseste in mijlocul unei campanii promotionale in care ne adresam clientilor nostri carora le oferim posibilitatea sa achizitioneze un acoperis Lindab cu o reducere atractiva. Suntem siguri ca ii putem astfel ajuta ca banii economisiti la acoperis sa ii poata investi la definitivarea fatadei sau la obiectele de interior. In plus, cine isi doreste sa-si invite prietenii in vizita si sa se bucure de timp petrecut in aer liber, are cu aceasta ocazie sansa sa castige un gratar profesionist”, declara Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare, Lindab Romania.

campania promotionala „Cu Lindab mergi la sigur!
Despre produsele incluse in campanie.

Tigla metalica Lindab Nordic 400
este un produs premium. Profilul inalt de 60 mm asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile.

Produs cu profilatie joasa, tigla metalica Prima 35/40 are acoperire PE si MPE, iar profilul sau inalt asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant.

Acoperisul faltuit de la Lindab se remarca prin costuri reduse de intretinere, iar unul dintre cele mai mari avantaje ale tablei pentru acoperisuri faltuite este flexibilitatea. Tabla plana de la Lindab este extrem de maleabila si este potrivita atat pentru acoperisurile clasice cat si pentru cele cu design inovator. Gama de materiale propusa pentru campania Cu Lindab Mergi la Sigur este compusa din PLX (tabla otel moale) si FAP (tabla otel semidura).

Acoperisul din tigla metalica cu granule minerale Roca este un sistem complet de invelitori care imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica si aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Aceste tigle sunt extrem de utile pentru constructii noi si renovari, sunt usor de montat si intretinut si au o greutate redusa.

Sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline asigura colectarea eficienta si drenarea precipitatiilor de pe acoperisul casei. Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, Lindab ofera cel mai complet sistem de drenare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita.

Detalii despre concurs: http://www.lindab.com/ro/private/about-lindab/news/Pages/Cu-Lindab-mergi-la-sigur-aprilie-mai-2013.aspx

Regulamentul concursului: poate fi citit la acest link http://tinyurl.com/concursLindab.

Despre LINDAB ROMANIA

Prezenta pe piata din Romania din anul 1994, Lindab Romania face parte din concernul international de origine suedeza Lindab Group care dezvolta, produce si comercializeaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. In Romania, Lindab se concentreaza pe diviziile Profile, Buildings si Ventilatii.

Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu