marți, 28 mai 2013

Liebherr lanseaza in Romania cea mai eficienta combina frigorifica din lume cu o clasa de eficienta energetica nou creata: A+++ (-20%)

Noua combina frigorifica CBP (esf) 4043 de la Liebherr reprezinta o inovatie la nivel mondial. Cu un consum de doar 129 kilowati ora pe an, acest aparat este ultra-economic si face parte dintr-o clasa de eficienta energetica nou creata: A+++ (-20%). Datorita componentelor inovatoare, noua combina frigorifica redefineste eficienta energetica - consumul sau este echivalent cu cel al unui bec de 15 W.

CBP (esf) 4043 ofera clientilor o combinatie de sisteme de control electronic avansate cu solutii frigorifice ultra-eficiente, facand posibile economii de energie fara compromisuri. Incluzand tehnologia BioFresh, rafturi multifunctionale, raft pentru sticle reglabil, un maner elegant cu un mecanism de deschidere integrat, precum si tehnologiile SmartFrost & VarioSpace in congelator, noua combina frigorifica ofera prospetime, dar si confort perfect in utilizarea zilnica.

BioFresh mentine alimentele la o temperatura putin peste 0 grade C, la umiditatea ideala, pastrand astfel prospetimea acestora pentru o perioada mult mai indelungata decat in frigiderele obisnuite. Datorita acestei tehnologii, consumatorii pot beneficia de o alimentatie mai sanatoasa, deoarece in climatul BioFresh, fructele, legumele, produsele lactate, carnea, pestele sau fructele de mare isi conserva vitaminele si mineralele, gustul delicat, precum si aspectul atractiv.



Noua gama dispune de rafturi de depozitare din sticla securizata cu rama din otel inoxidabil. Interiorul usii GlassLine este echipat cu recipiente de plastic si profile de inalta calitate, integrate armonios.


Un alt avantaj al noilor produse este coloana cu iluminare LED integrata in peretele lateral, ce confera o lumina delicata, care creste treptat in intensitate. Exista, de asemenea, o noua sursa de iluminare LED integrata in raftul despartitor dintre compartimente.

Despre Liebherr

Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Afacerea de familie Liebherra inceput in 1949 si a devenit pana astazi un grup de peste 100 de companii, cu o cifra de afaceri de peste 9 miliarde de euro in 2012 si aproximativ 30.000 de angajati pe toate continentele, inclusiv Asia. Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr.

Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr include frigidere de dimensiuni mici, combine si frigidere, lazi frigorifice si vitrine pentru pastrarea si temperarea vinurilor cu dispozitiv de control al temperaturii si umiditatii, precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.

Calitatea exceptionala a produselor si a design-ului aparatelor Liebherr este confirmatain mod repetat de institute independente. Astfel, produsele Liebherr au obtinut numeroase premii in cadrul unor competitii precum PlusX Award, reddot Award, Kitchen Innovation sau Stiftung Warentest.

Despre Marelvi

Compania a fost fondatain 1995 si de atunci a devenit unul dintre cei mai importanti distribuitori independenti din Romania, avand o cifra de afaceri anuala estimata la 38 milioane euro in 2012. Marelvi detine in prezent patru depozite regionale in Radauti, Bucuresti, Deva, Cluj, are peste 100 de angajati, organizati pe departamente specifice. Marelvi administreaza 4 branduri proprii – Liebherr, DeDietrich, Fagor, Serreno, in cadrul unui portofoliu de 40 de branduri in gama comercializata.

Compania acopera intreg teritoriul tarii si aprovizioneaza 400 de magazine independente si detine parteneriate cu Flanco, Dedeman, Cora si Auchan, eMAG, Baumax, Real sau Penny Market, dar si cu producatori de mobila specializati in domeniul produselor incorporabile, respectiv Romvitrine, Rovere, Mobili, Kuxa, Hof Interiors, Inova si altii.

Incepand din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu