joi, 23 mai 2013

Producatorul german de sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, GEZE sarbatoreste 150 de ani de progres si inovatie

Producatorul german de sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, GEZE, prezent si pe piata din Romania, marcheaza pe plan local implinirea a 150 de ani de existenta a grupului.

Inceputa in urma cu 150 de ani ca afacere independenta de familie, ca producator de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor, compania a promovat de-a lungul istoriei sale valori ca inovatia, traditia si calitatea ireprosabila a produselor si serviciilor, optand inclusiv pentru o crestere solida si sustenabila in cadrul procesului de internationalizare.

Pasiunea pentru dezvoltarea tehnologiilor viitorului este exprimata cel mai bine prin cuvintele doamnei Brigitte Voster-Alber, proprietarul si presedintele consiliului de administratie al grupului de peste 45 de ani, care, citandu-l pe Albert Einstein, afirma:
"Viitorul ma intereseaza mai mult decat trecutul pentru ca acolo intentionez sa traiesc."

Urmand aceste principii, GEZE a atins, dupa 150 de ani de existenta, o cifra de afaceri de 326 milioane de euro in anul financiar 2011/2012 prin activitatea celor peste 2.500 de angajati ai companiei din Leonberg si a celor 27 de subsidiare la nivel mondial.

Modelul de lucru corect si profesionist al companiei germane a fost aplicat cu succes si in Romania, unde sistemele GEZE sunt disponibile inca din anul 2002. In urma rezultatelor inregistrate, in anul 2007 s-a infiintat o reprezentanta locala, care s-a transformat in anul 2010 in subsidiara GEZE Romania.

Produsele de cea mai buna calitate si serviciile excelente oferite de echipa biroului din Romania au adus si mentinut marca GEZE in pozitia de lider al segmentului de usi automate. Companiei i s-au alaturat o serie de parteneri de anvergura care au contribuit la formarea unei surse de incredere pentru orice beneficiar.

Geze - usi automate
Vlad StanislavDovada acestei colaborari bune este cresterea organica permanenta a cifrei de afaceri, chiar si in perioada de criza prelungita pe care a traversat-o piata constructiilor. Prudenta si sustenabilitatea caracteristice companiei se regasesc in declaratia domnului Vlad Stanislav, managerul subsidiarei din Romania:
"Dezvoltarea subsidiarei din Romania s-a facut intr-un ritm sustinut si prin eforturi deosebite chiar si in perioada crizei. Astfel, profitabilitatea si sustenabilitatea cifrei de afaceri se afla in prim-planul business-ului nostru, maturitatea companiei si specificul pietei dictand aceste masuri.”

GEZE Romania, cu o cifra de afaceri de aproximativ doua milioane euro anual, se axeaza pe asigurarea soliditatii financiare, pe dezvoltarea departamentelor de service si mentenanta si pe consultanta dedicata arhitectilor.

Ca reper in piata constructiilor din Romania si prin consultanta furnizata in toate fazele dezvoltarii proiectelor, GEZE a reusit sa isi dezvolte portofoliul printr-o gama larga de proiecte de referinta din diverse domenii precum:
- birouri: Petrom City, Modatim Timisoara, Swan Offices, Nusco Tower, BVO
- comercial: Sun Plaza, Palas Iasi, Maritimo Constanta, retele de supermarket-uri: Lidl, Penny Market, Dedeman
- industrial: Emerson Cluj, Artifex Focsani, ELBA Timisoara

Pentru celebrarea celor 150 de ani de existenta, GEZE a planificat o serie de evenimente in intreaga lume, printre care se numara si organizarea unui jubileu aniversar pentru partenerii de afaceri si presa locala.

Despre GEZE

Infiintata in 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta la nivel mondial. In prezent, grupul detine 27 de subsidiare la nivel mondial, peste 2.500 de angajati si o cifra de afaceri de 326 milioane de euro in anul financiar 2011/2012.
In Romania, GEZE este prezenta din 2002, functionand ca o subsidiara din anul 2010, cu o cifra de aproximativ doua milioane de euro.
GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate si tehnica usilor, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti (RWA).

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati site-ul GEZE Romania: www.geze.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu