joi, 9 mai 2013

Ultimele apartamente din ansamblurile Evocasa Armonia si Optima 1, de vanzare la TNI

Dezvoltatorul imobiliar de top Adama este prezent la Targul National Imobiliar (T.N.I.) cu ultimele apartamente disponibile in proiectele Evocasa Armonia si Evocasa Optima 1. Un total de 47 de unitati de doua si trei camere la preturi speciale ii asteapta pe vizitatorii targului desfasurat in perioada 10-12 mai la Palatul Parlamentului. Alaturi de oferta de apartamente finalizate, Adama participa la TNI si cu cele doua noi faze de dezvoltare ale proiectelor Edenia Titan 2 si Evocasa Optima 2, ce urmeaza a fi livrate in septembrie 2013.

Clientii interesati de achizitionarea unei locuinte la cheie in Titan, pot alege dintre apartamentele disponibile inca in complexurile Evocasa Armonia si Evocasa Optima 1, finalizate in 2010. In Armonia, acestia au la dispozitie un stoc de 34 de unitati de 1, 2 si 3 camere, iar in Optima 1, mai sunt vacante alte 13 apartamente de 2 si 3 camere.

Ambele pozitionate excelent in cartierul Titan, ansamblul Evocasa Armonia se afla la 5 minute distanta de parcul si statia de metrou Titan, iar Evocasa Optima in imediata apropiere a statiei de metrou 1 Decembrie. Apartamentele sunt finisate la cheie, fiind dotate cu echipamente sanitare de cea mai buna calitate, apometre, contorizare pentru gaz si electricitate, faianta si gresie in bai si bucatarii, parchet laminat si ferestre cu geam termopan. La fel ca in toate proiectele dezvoltate de Adama, cele doua ansambluri sunt pazite 24 de ore din 24.

Evocasa Armonia
Evocasa Armonia
Pentru a dinamiza vanzarile si a accelera epuizarea stocului existent, Adama vine la TNI cu discount-uri si cu bonusuri pentru apartamentele din Evocasa Armonia si Optima 1. Preturile pentru un apartament de doua camere incep de la 44.762 euro + T.V.A. in complexul Evocasa Optima sau 61.905 euro + T.V.A. in Evocasa Armonia. In plus, clientii din Evocasa Armonia vor beneficia de bucatarii complet mobilate si utilate incluse in pretul apartamentului.

Noile proiecte din Titan, cu preturi speciale la TNI

Vizitatorii standului Adama din cadrul TNI vor avea la dispozitie o oferta diversificata de apartamente cu una, doua si trei camere si in doua proiecte aflate in prezent intr-o noua faza de dezvoltare – Edenia

Titan 2 si Evocasa Optima 2. Ansamblurile urmeaza a fi livrate in luna septembrie 2013, iar clientii care vor achizitiona un apartament intr-unul din proiecte pana la data de 31.05.2013, se vor bucura de oferte speciale fata de preturile de lista.

“Avem motive suficiente sa intrevedem in perioada urmatoare o crestere a pietei rezidentiale pe segmentul de mijloc pe fondul unei stabilitati economice, al cererii in crestere si al unei oferte limitate care raspunde cautarilor clientilor. Acesta este si contextul in care Adama a reluat in toamna anului trecut lucrarile de dezvoltare”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Preturile pentru un apartament de doua camere pornesc de la 59.847 euro + T.V.A. in ansamblul Edenia 2, respectiv de la 57.320 euro + T.V.A. in incinta Evocasa Optima 2.

Evocasa Optima
Evocasa Optima
Apartamente premium la preturi accesibile

Adama participa la TNI si cu apartamente adresate segmentului premium. Unitati de doua, trei si patru camere sunt disponibile la vanzare in exclusivistul proiect Evocasa Selecta din zona Foisorul de Foc, finalizat si livrat in 2010. Complexul cu o arhitectura unica ofera locatarilor apartamente cu finisaje premium la un pret accesibil: parchet dublu stratificat Berti, bucatarie mobilata, tamplarie din aluminiu cu geam termopan marca Reiner, balcoane si terase spatioase, echipamente sanitare Philippe Starck, placi ceramice Marazzi si usi Pinum.

Potentialii cumparatori din cadrul TNI beneficiaza de preturi incepand cu 85.999 euro + T.V.A. pentru un apartament de 2 camere in Evocasa Selecta.

Despre Adama

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1500 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.000.

www.adama.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu