joi, 30 mai 2013

Lindab continua investitiile in Romania: SRP Click, varianta economica a tablei plane faltuite

Lindab, liderul pietei locale de tigla metalica, anunta continuarea investitiilor in Romania si inaugurarea unei noi linii de productie. Noul utilaj va fi folosit pentru productia sistemului de acoperis SRP Click, varianta economica a tablei plane faltuite (cu pana la 50% mai ieftin fata de modelul traditional PLX). Produsul este destinat in special renovarilor si restaurarilor cu bugete mici.

Desi sistemul era disponibil pana acum pe piata romaneasca, fiind importat din Ungaria, noua investitie le va aduce avantaje importante clientilor Lindab: scurtarea termenelor de livrare, scaderea preturilor, sporirea gamei de culori de 15 la 21 si o varietate mai mare a formelor si solutiilor tehnice puse la dispozitie. Pentru anul urmator, Lindab Romania are in vedere dublarea vanzarilor de tabla plana faltuita SRP Click, planul fiind sa livreze circa 45.000 mp catre piata locala in urmatoarele 12 luni.

”Am hotarat sa reluam investitia intr-o linie noua de productie pentru ca piata locala are nevoie de solutii mai avantajoase si mai flexibile pentru lucrarile de renovari. Segmentul este in plina dezvoltare. In ultimul an, renovarile au ajuns sa reprezinte pana la 50% din totalul lucrarilor, in volum. Nu in ultimul rand, cererea pentru tabla faltuita este in crestere. Desi nu exista date oficiale cu privire la aceasta piata, noi credem ca sporirea cererii se datoreaza unor referinte arhitecturale importante, care au creat un trend, dar si influentelor vestice. Spre exemplu, solutiile folosite pentru Castelul Peles au creat un trend in Valea Prahovei, apoi in Bucuresti se resimt influentele arhitecturii frantuzesti, iar in Transilvania se resimt influentele germane”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Lindab SRP Click
Sistemul SRP Click are un avantaj considerabil, si anume permite un montaj rapid. Practic, intr-o singura zi poate fi montat un acoperis pentru o casa de dimensiune medie, de circa 100 mp.

”Cu SRP Click de la Lindab obtii aspectul unui acoperis faltuit clasic, montat de profesionisti. Nu ai nevoie de abilitati speciale, profilele pentru acoperis se monteaza imediat. SRP Click de la Lindab se recomanda pentru acoperisuri cu o panta de minimum 14 grade. Se potriveste majoritatii tipurilor de acoperisuri si este perfect in cazul suprafetelor simple”, explica Ioan Farcas, Director de Marketing Lindab Romania.

Lindab SRP
Noua linie de productie are o viteza de lucru de 400m/minut si are posibilitatea de a profila doua table distincte, cu variatiuni de forme.

”Atat beneficiarii cat si specialistii cer solutii noi, vor sa aiba la dispozitie o gama larga de forme, solutii tehnice si culori, simt nevoia sa isi diferentieze si sa isi personalizeze lucrarile, dar totodata sunt foarte atenti la capitolul pret. Cine va putea sa le raspunda cu solutii flexibile, inovatoare, dar si eficiente economic, va castiga teren in piata”, a punctat Sulyok.

Lindab Sistemul SRP Click
Arhitectii saluta de asemenea vestea productiei locale a sistemului SRP Click, pe care deja il foloseau in lucrari de renovare si restaurare. Arhitectul Alexandru Baban, responsabil de renovarea ISU Baia Mare, declara: ”Cladirea fiind specifica anilor '50, am considerat ca tabla plana faltuita este cea mai potrivita solutie de refacere a invelitorii. In acest sens, solutia propusa de Lindab s-a conformat cerintelor din caietul de sarcini si a asigurat prin aspect, culoare si mod rapid de montaj exact imaginea anticipata prin proiect. Invelitoarea reprezinta o pondere importanta in volumul construit, dar alaturi de celelate elemente ale fatadei rezulta in final un aspect unitar al intregii cladiri, extrem de potrivit unei institutii oficiale”.

Lindab Solzi Metalici
Panourile prefaltuite Lindab SRP Click sunt potrivite deopotriva constructiilor vechi si noi, prezentand avantajul elegantei si al rezistentei in timp. Sunt usor de instalat, se intretin fara probleme si au o greutate redusa. Sunt livrate cu pachetul complet de accesorii.

Pentru detalii accesati www.lindab.ro sau https://www.facebook.com/lindabromania.

Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4300 de angajati.

Mai multe poze:
Lindab Sistemul SRP Click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu