marți, 24 septembrie 2013

Adama pune la vanzare noile apartamente din cartierul Titan

Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama, detinut integral de IMMOFINANZ Group, anunta finalizarea lucrarilor si livrarea apartamentelor din a doua faza a proiectului rezidential Evocasa Optima. Constructia a fost demarata in luna octombrie a anului trecut, iar lucrarile au respectat calendarul stabilit initial de dezvoltator.

Investitia totala pentru dezvoltarea noii faze s-a ridicat la 5,4 milioane euro, Evocasa Optima II fiind compusa dintr-o cladire de 11 etaje, cu un total de 84 de apartamente.

Evocasa Optima II beneficiaza de combinatia ideala de facilitati pentru o locuinta nou-construita: o locatie care asigura un acces facil la celelalte zone ale orasului, amplasarea proiectului intr-un cartier de traditie al Bucurestiului, suprafete potrivite ale apartamentelor, unitati complet finisate, la standarde calitative inalte si o comunitate extinsa de locatari.

In realizarea noii faze din Evocasa Optima, sugestiile oferite de potentialii clienti interesati in ultimii ani de achizitionarea unei locuinte au fost luate in considerare si transpuse in realitate: in Evocasa Optima II, sunt disponibile exclusiv cele mai cautate tipuri de apartamente – unitatile de 2 si de 3 camere, intr-o varietate larga de modele, cu suprafete inteligent compartimentate si cu un design armonios. In plus, toate apartamentele din noua faza de dezvoltare beneficiaza de spatii de parcare subterana si supraterana, iar la subsol au fost prevazute spatii de depozitare.

Apartament Evocasa Optima II
Aflat intr-o zona linistita a cartierului Titan, in imediata apropiere a statiei de metrou 1 Decembrie 1918, complexul rezidential Evocasa Optima II este inconjurat de spatii verzi. Locatarii care se vor muta in proiectul recent finalizat vor beneficia de tehnologii si solutii tehnice avansate pentru a atinge cele mai inalte standarde de confort si siguranta, noua cladire fiind realizata integral din beton armat si caramida eficienta tip Porotherm. Proiectul este prevazut si cu un loc de joaca pentru copii, cu spatii dedicate pentru parcarea bicicletelor, precum si cu paza asigurata 24 de ore din 24.

„Simtim din interactiunea cu clientul final, dar si din nivelul vanzarilor ca piata incepe treptat sa revina la un context mai favorabil. Este motivul pentru care am decis sa reluam dezvoltarea in Bucuresti in urma cu un an. Ne bazam pe experienta din domeniul rezidential si ne adaptam la cerintele pietei pentru a livra un produs imobiliar potrivit actualului context”, declara Andreas Holler, CEO Adama Group.

Loc de joaca Evocasa Optima II
Actualul context al pietei reprezinta unul dintre cele mai convenabile momente pentru achizitia unui apartament. Dupa o perioada de criza economica intensa si o adaptare a preturilor, piata indica semne de stabilitate, cu potential de crestere pe termen mediu, in special in ceea ce priveste segmentul de mijloc, unde cererea se dezvolta. In plus, ca urmare a recentelor schimbari in ceea ce priveste programul "Prima Casa", sectorul bancar depune eforturi pentru a imbunatati conditiile creditelor in moneda nationala si pentru a oferi clientilor produse competitive.

In proiectul aflat in zona Titan – 1 Decembrie din Bucuresti, sunt disponibile apartamente de doua si trei camere, complet finisate la standarde inalte de calitate. Preturile pentru un apartament de doua camere pornesc de la 59.905 euro + TVA, iar pentru o unitate de trei camere, pretul ajunge la 91.935 euro + TVA.

84 de apartamente in Evocasa Optima II
La momentul livrarii, Evocasa Optima II atinge un grad de vanzare de aproximativ 30%. Pentru a oferi clientilor cat mai multe posibilitati de achizitionare a unui apartament, Adama le pune la dispozitie modalitati flexibile de finantare: de la plata integrala cash sau prin credit, inclusiv Prima Casa, pana la rate la dezvoltator pe o perioada maxima de un an.

Vedere generala cartier Titan Evocasa Optima II
Despre Adama

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursa Compania este inclusa in indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena si este prezenta si pe Bursa de Valori Varsovia. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu de proprietati de inalta calitate care cuprinde la ora actuala peste 1.700 de proprietati ca investitie, avand o valoare de piata de aproape 10,5 miliarde euro. Ca un „motor in imobiliare”, compania se concentreaza pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietati prime sustenabile, special concepute, amplasate in locatii premium, managementul profesionist al acestor proprietati si un ciclu de vanzari optimizat. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistica si rezidential in opt piete regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia. Pentru mai multe informatii, accesati www.immofinanz.com | blog.immofinanz.com | properties.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group in Romania

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Romania, cu un portofoliu de 88 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 1.001,7 millioane de euro. Romania se claseaza pe locul al treilea in portofoliul Grupului, cu o cota de 9,6%, dupa Rusia, cu 16,9% si Austria cu 14,5%. in noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achizitionat Adama, un dezvoltator imobiliar de varf din Europa de Sud-Est, cu operatiuni importante pe piata rezidentiala din Romania. Tranzactia a consolidat operatiunile IMMOFINANZ Group in domeniul constructiilor si al dezvoltarilor rezidentiale din regiune, in special in Romania.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Alexandra Manea
PR & Marketing Real Estate Specialist, Adama Group
alexandra.manea@adama.ro
0737.422.491

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu