marți, 17 septembrie 2013

Presedintele RIBA, arh. Stephen Hodder invitat special la RIFF 2013

RIFF 2013 va avea loc pe 11 si 12 noiembrie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel unde va reuni peste 400 de arhitecti. RIFF 2013 a ajuns la a zecea expoconferinta de arhitectura si este organizata de ABplus Events impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania.

Toti arhitectii membri sau afiliati unei organizatii profesionale sunt invitati sa participe gratuit, in limita locurilor disponibile.

Pentru inscrieri, arhitectii pot accesa urmatorul link: www.ieriff.ro/training/modalitati-de-participare

Arhitect Stephen Hodder, Presedintele Royal Institute of British Architects este invitat special pe data de 12 noiembrie unde va sustine o prezentare in cadrul Sesiunii finale RIFF 2013. In fiecare an, Royal Institute of British Architects ofera celebrele premii RIBA, pentru care concureaza mii de arhitecti. Stephen Hodder a castigat de 5 ori premiul RIBA si a primit marele premiul al “American Institute of Architect”.

Lista completa a speakerilor poate fi vizualizata aici.

Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului toti arhitectii sunt invitati sa participe la diferite prezentari de proiecte de arhitectura premiate in cadrul concursurilor internationale. De asemenea, arhitectii pot participa si la o expozitie tematica a firmelor cu solutii performante pentru arhitectura dar si la workshopuri tematice despre arhitectura fatadelor si acoperisurilor.

Programul complet RIFF 2013 poate fi accesat aici.

Informatii suplimentare si inscrieri la adresa de e-mail: riff@abplusevents.com
Like and share: Expoconferintele de Arhitectura

Partener oficial: Saint Gobain Romania

Partener principal: Guardian

Parteneri: Saint-Gobain Rigips, Weber, Veka, Rockwool

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu