marți, 3 septembrie 2013

Adama a vandut in august toate garsonierele din proiectul Evocasa Armonia

Luna august a adus epuizarea stocului la garsonierele din proiectul rezidential Evocasa Armonia. In ansamblul din cartierul Titan al Capitalei, realizat de dezvoltatorul imobiliar Adama, mai sunt disponibile doar apartamente de trei camere, aflate la vanzare in aceasta perioada la preturi promotionale.

O data cu incheierea vanzarilor la garsoniere, gradul de locuire din Evocasa Armonia se apropie de 95% dintr-un total de 262 de unitati de 1, 2, 3 camere si penthouse-uri. Locuintele sunt amplasate in doua cladiri de cate 13 etaje ce fac parte din prima faza de dezvoltare a proiectului.

Pentru persoanele care intentioneaza sa achizitioneze unul din ultimele apartamente de trei camere din Evocasa Armonia, Adama a pregatit promotii si modalitati flexibile de plata. Preturile pentru o astfel de locuinta pornesc de la 89.900 euro (T.V.A. inclus), iar viitorii locatari vor beneficia automat si de mobilarea si utilarea bucatariei incluse in acest pret. In plus, cei interesati de un sistem prin rate direct la dezvoltator, au la dispozitie plata esalonata pana la 36 de luni prin achitarea unui avans de minim 35% pentru un pachet format din apartament si loc de parcare.

Un atu suplimentar al apartamentelor disponibile in Evocasa Armonia este amplasarea lor in cadrul proiectului. Acestea sunt situate la etajele 12 si 13, oferind, pe langa un apartament finisat la cheie, si beneficiile unui trai la inaltime: aer curat, departe de zgomotul si poluarea orasului, o priveliste deosebita asupra Bucurestiului, dar si o terasa generoasa unde locatarii isi pot amenaja propriul colt de natura.

Garsoniera Evocasa Armonia
„Dupa opt luni din 2013, ne bucuram sa constatam un ritm bun al vanzarilor pe toate proiectele Adama din Bucuresti si din tara. In cazul garsonierelor din Evocasa Armonia, schimbarile din ultima perioada legate de programul Prima Casa i-au facut pe o parte dintre clientii nostri sa grabeasca luarea unei decizii privind achizitionarea unui locuinte si sa devina locatari ai proiectului nostru”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

In Evocasa Armonia, locatarii beneficiaza de apartamente la cheie, cu finisaje realizate la standarde inalte, precum si de toate dotarile necesare pentru o mutare cat mai rapida: bai echipate, pregatire pentru aer conditionat, parchet, usi securizate si sistem propriu de incalzire. Paza in incinta proiectului este asigurata 24 de ore din 24, iar pentru cei mici este special amenajat un loc de joaca.

Adama - Garsoniera Evocasa Armonia
Ansamblul se afla situat in inima cartierului Titan, la 5 minute de mers fata de statia de metrou si Parcul Titan, avand in imediata apropiere scoli, gradinite sau centre comerciale.

Pentru Adama, Titanul este cartierul bucurestean in care au fost dezvoltate cele mai multe proiecte rezidentiale, compania detinand in portofoliu aproximativ 750 de locuinte finalizate din care aproximativ 96% sunt vandute. In aceasta toamna, stocul de apartamente livrate de Adama in Titan se va extinde cu alte 210 unitati, in urma finalizarii constructiilor la Evocasa Optima II si Edenia Titan II.

Despre Adama

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu