joi, 26 septembrie 2013

Evocasa Selecta a castigat premiul Highly Commended la European Property Awards

Dezvoltatorul imobiliar lider de piata Adama, detinut exclusiv de Immofinanz Group, a fost premiat cu distinctia Highly Commended, inscriindu-se printre companiile castigatoare ale prestigiosului concurs International Property Awards in cadrul competitiei regionale europene din 2013. Compania a concurat cu proiectul sau imobiliar premium din Bucuresti, Evocasa Selecta, la categoria Development Multiple Units. In urma succesului obtinut, Andreas Holler, CEO Adama, a participat la European Property Show, o gala de inalta clasa, organizata la Londra pe data de 24 septembrie 2013. In cadrul evenimentului, companiile declarate castigatoare au fost anuntate ce premiu au obtinut. ”Este cu adevarat o onoare pentru Adama sa obtina o distinctie de prestigiu si sa se bucure de recunoastere internationala printr-un proiect local din Romania. Acest premiu ne confirma eforturile continue pe care le depunem pentru a ridica standardele de constructie pe piata rezidentiala din Romania si ne responsabilizeaza sa ne mentinem telul in aceasta directie”, declara Andreas Holler, CEO Adama Group. Bazandu-se pe succesul evenimentelor de business organizate anterior, gala International Property Awards a gazduit in aceeasi zi si evenimentul Property Show, gandit sub forma unei serii de evenimente profesionale de networking - seminarii, mese rotunde si expozitii, la care au participat reprezentanti din conducerea unor companii de renume, inclusiv presedinti, CEO sau manageri.
Ansamblul rezidential premium Evocasa Selecta
Evocasa Selecta, proiectul care a obtinut premiul Highly Commended, este ansamblul rezidential premium din portofoliul Adama. Amplasat in centrul Capitalei, cladirea cu un design deosebit este o combinatie eleganta intre vechiul si noul Bucuresti, intre istoria arhitecturala a orasului si formele futuriste. Evocasa Selecta este o cladire de 10 etaje, oferind 77 de apartamente de 2, 3 si 4 camere.

Proiectul reprezinta o oportunitate de investitie atat pentru clientii interesati sa se mute intr-o casa noua, cat si pentru aceia care intentioneaza sa isi plaseze economiile intr-un ansamblu cu o perspectiva promitatoare. Principala provocare in realizarea constructiei a fost sa ofere viitorilor locatari un produs rezidential premium, localizat in cea mai buna zona din oras, in apropierea celor mai cunoscute bulevarde si care sa le asigure toate facilitatile de care pot avea nevoie.

European Property Awards fac parte din faimoasa competitie International Property Awards, competitia cu cea mai ridicata cota din lume in functie de valoarea proiectelor inscrise. Titulatura de castigator al acestui concurs este un simbol al excelentei in industrie la nivel global.

Adama - Evocasa Selecta
European Property Awards se numara printre cele mai prestigioase distinctii dedicate segmentului rezidential si comercial din piata imobiliara. Un juriu de calibru, format din experti internationali identifica cele mai semnificative proiecte finalizate, precum si agentiile imobiliare de calitate din Europa. Rusia si Turcia conduc in clasamentul tarilor cu cele mai multe premii obtinute de-a lungul timpului.

La finalul acestui an, castigatorii European Property Awards care au obtinut cel mai mare punctaj vor concura in fata celorlalte companii premiate din Asia, Africa, UK, America de Nord si de Sud si Arabia, stabilindu-se astfel castigatorul la nivel mondial din fiecare categorie.

Despre Adama

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursa Compania este inclusa in indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena si este prezenta si pe Bursa de Valori Varsovia. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu de proprietati de inalta calitate care cuprinde la ora actuala peste 1.700 de proprietati ca investitie, avand o valoare de piata de aproape 10,5 miliarde euro. Ca un „motor in imobiliare”, compania se concentreaza pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietati prime sustenabile, special concepute, amplasate in locatii premium, managementul profesionist al acestor proprietati si un ciclu de vanzari optimizat. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistica si rezidential in opt piete regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia.

Pentru mai multe informatii, accesati www.immofinanz.com | blog.immofinanz.com | properties.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group in Romania

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Romania, cu un portofoliu de 88 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 1.001,7 millioane de euro. Romania se claseaza pe locul al treilea in portofoliul Grupului, cu o cota de 9,6%, dupa Rusia, cu 16,9% si Austria cu 14,5%. in noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achizitionat Adama, un dezvoltator imobiliar de varf din Europa de Sud-Est, cu operatiuni importante pe piata rezidentiala din Romania. Tranzactia a consolidat operatiunile IMMOFINANZ Group in domeniul constructiilor si al dezvoltarilor rezidentiale din regiune, in special in Romania.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Alexandra Manea
PR & Marketing Real Estate Specialist, Adama Group
alexandra.manea@adama.ro
0737.422.491

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu