miercuri, 25 septembrie 2013

Arhitectul Toshihiro Kubota prezent la prima editie ARThitecture Conference & Expo

Arhitectul Toshihiro Kubota s-a nascut in Japonia, detine un birou de arhitectura in Zurich si si-a terminat studiile la Paris. Castigator a numeroase premii la concursuri de anvergura din Copenhaga, Geneva, Paris, Seoul si Los Angeles se poate mandri cu un portofoliu impresionant prin cladirile din peste 10 tari de pe continente diferite: Taiwan, Singapore, Japonia, Coreea de Sud, Elvetia, Germania, Finlanda, Danemarca, Insulele Feroe, Slovenia. Tot el este si initiatorul firmei Kubota & Bachmann Architects, un birou de arhitectura modern si dinamic cu sediul in Elvetia.

Pentru prima oara la ARThitecture Conference & Expo, Toshihiro Kubota va fi key note speaker unde ne va pune in tema cu trei dintre proiectele sale: Urban Composition – Elvetia, Kaohsing Pop Music Center – Taiwan si Cruise Service Center – Taiwan.

In cadrul aceleiasi conferinte vor participa peste 200 de arhitecti, proiectanti, designeri, ingineri si constructori din intreaga tara. Realizat in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania, evenimentul a fost conceput in scopul de a puncta excelenta, calitatea si performanta in arhitectura, constructii si urbanism prin prisma unor prezentari, workshop-uri si dezbateri.

Printre speakerii invitati vor fi arhitecti de renume, atat din Romania cat si din strainatate:

- Serban Tiganas (Dico si tiganas, Cluj Napoca),
- Claudiu Toma (Parasite Studio, Timisoara),
- Gabriel Rosca (Cooplan, Sibiu),
- Alexandra Stoica (Das Engineering Grup, Cluj-Napoca),
- Vlad Sebastian Rusu (Vlad Sebastian Rusu Birou de Arhitectura, Cluj-Napoca),
- Toshihiro Kubota (Kubota & Bachmann Architects, Zurich - Elvetia)
ARThitecture Conference & Expo


Pentru mai multe informatii despre speakeri, conferinta si inscrieri, va invitam sa accesati site-ul evenimentului www.arthitecture.ro, iar pentru update-uri referitoare la eveniment si speakeri, va asteptam pe pagina de Facebook.

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului. Organizam targuri si expozitii: Touristica, BebeShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, ARThitecture, workshopuri si seminarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu