joi, 19 septembrie 2013

Doua noi termometre in infrarosu de la Fluke: 568EX si 572-2

Folosit in industria chimica, petroliera si farmaceutica Fluke 568EX este unealta perfecta pentru masuratori termice. Termometrul Fluke 572-2 este utilizat de catre profesionistii ce asigura intretinerea sistemelor electrice si de climatizare.

Termometrul in infrarosu Fluke 568EX

Termometrul in infrarosu Fluke 568EX, ideal pentru masuratori termice in industria chimica, petroliera si farmaceutica, este proiectat special sa functioneze in medii in care siguranta reprezinta totul.

Fluke 568EX dispune de o carcasa rezistenta si reda masuratorile de la distanta cu o precizie de ±1%, in intervalul -40 - 800?C cu un raport distanta-spot de 50:1. Functiile termometrului avansate de navigare rapida sunt accesibile usor cu ajutorul tastelor si al ecranului cu instructiuni disponibile in 6 limbi si se poate conecta la un miniconector la o sonda de tip termocuplu.

Termometrul in infrarosu Fluke 572-2

Cu o garantie de 2 ani, termometrul Fluke 572-2 reprezinta varful de gama din seria termometrelor in infrarosu si este destinat masurarii temperaturilor inalte, de pana la 900?C. Fluke 572-2 este potrivit pentru profesionistii si tehnicienii de pe platforme industriale care asigura intretinerea sistemelor electrice sau a sistemelor de aer conditionat si climatizare. Cu ajutorul unui laser dual Fluke 572-2 masoara de la distanta cu un raport distanta-spot de 60:1.
De asemenea, se poate conecta la o sonda de tip termocuplu, pe langa cele deja instalate. Fluke 572-2 are functii avansate de navigare rapida pentru reglarea emisivitatii, iar instructiunile de pe ecran sunt, de asemenea, disponibile in 6 limbi. Termometrul Fluke 572-2 se poate conecta la un computer printr-un cablu USB 2.0 si pachetul de vanzare e prevazut cu programul FlukeView®.

Fluke termometre infrarosu 568EX si 572-2
Despre Fluke

Fondatain 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numle companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com

Un comentariu: