luni, 5 mai 2014

Atelier de design de interior

In cadrul acestui atelier ai sa inveti cum sa identifici stilul care ti se potriveste acasa. De ce e important acest lucru? Pentru ca este esential sa-ti identifici visul, adica sa stii ce-ti place. Pasii urmatori ar fi planul, facut pe baza visului si apoi implementarea lui acasa. Hai sa ideintificam dincolo de stiluri, visurile tale. Cum facem asta? Pai o sa decupam imagini preferate de tine din reviste si o sa le lipim pe un panou de carton. Dar nu oricum, ci doar cele care se potrivesc intre ele.

Eu am sa te ajut cu interpretarea si am sa-ti spun de ce le-ai ales si cum ai putea recrea decorurile la care visezi acasa la tine.

Fiecare va pleca de la atelier cu propriul lui panou pe care va avea imaginile casei la care viseaza, asa ca daca ai poze preferate e bine sa le aduci. Evident, tiparite pe hartie.

Atelier de design de interior cu Adela Parvu
Cu cine?
Cu Adela Parvu - Sunt blogger pasionat de amenajari de casa si gradina, dar munca mea se bazeaza pe 15 de ani de experienta ca jurnalist specializat in domeniul designului interior si al peisagisticii. Imi place sa observ, sa cercetez si sa gasesc raspunsuri la dilemele legate de casele noastre, dar mai ales imi place sa-i provoc pe romani sa aiba curajul sa-si faca locuinta asa cum doresc si viseaza cu banii de care dispun. De aia spun pe blog: O viata avem? Colorata sa fie!

Adela Parvu
Adela Parvu, foto Catalin Georgescu
Cand?
miercuri@incubator107, 7 mai 2014 de la 19:00 la 21:00
miercuri@incubator107, 14 mai 2014 de la 19:00 la 21:00
miercuri@incubator107, 21 mai 2014 de la 19:00 la 21:00

Unde?
Atelierul se tine in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti.

Cum?
Inscrierea la atelier se face online! Scrie-ne la noi@incubator107.com

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si ne incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.

Daca nu va puteti permite, nu stati departe, ne puteti ajuta in alte feluri: sa promovam in companii Programul de descoperire a pasiunilor, sa inchiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, sa atragem sponsorizari sau sa umplem pur si simplu mansarda de bucurie - colaborari@incubator107.com

Despre incubator107
Asociatia culturala Macaz este initiatorul proiectului incubator107, pornit in mansarda unei case in aprilie 2011. Comunitatea incubator 107 Bucuresti este formata din profesionisti si freelanceri care vor sa transmita participantilor cunostintele si pasiunile lor prin intermediul unor ateliere zilnice care se desfasoara in mansarda din strada Traian nr 107. Proiectul de antreprenoriat social s-a extins in sistem de franciza in Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Oradea, Sibiu si Craiova care functioneaza independent sub acelasi nume si in acelasi spirit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu