marți, 20 mai 2014

Inscriere gratuita pentru arhitecti la primul eveniment de Landscape Architecture din Romania, pana vineri, 23 mai

„Organizatorii conferintei LAUD va invita la o sursa de inspiratie pentru spatiile de care avem nevoie.”

ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, Asociatia Peisagistilor din Romania ASOP si Asociatia Antreprenorilor de Peisagistica din Romania AAPR va invita pe 3 iunie 2014, la Athenee Palace Hilton, Bucuresti, la primul eveniment de Landscape Architecture si urban design din Romania, Expoconferinta Internationala de Arhitectura LAUD.

Iata mesajul pe care Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, arh. Serban Tiganas il transmite cu ocazia evenimentului, o premiera pentru Romania:

„Disciplinele designului spatial trebuie sa lucreze impreuna pentru ca rezultatele interdisciplinare sa fie complet si armonios integrate. Principalul beneficiar al acestor relationari este spatiul public, iar calitatea acestuia nu se poate obtine decat prin aprofundare si specializare. Arhitectura spatiului public si-a dovedit in perioada recenta imensul potential de a se transforma si de a influenta prin aceasta destinul unor zone si chiar al unor asezari umane.

Peisagisti, urbanisti si designeri sunt arhitectii spatiului public de ultima generatie, spatiu care trebuie sa isi depaseasca conditia de infrastructura si sa iasa de sub dominatia obsesiei prioritatii autovehiculelor. Peisajul este cheia de citire a spatiului prin perceptie, iar arhitectura peisagera si designul urban trebuie sa deschida tot mai mult o zona de activitate pentru arhitecti impreuna cu specialistii din aceste domenii.

Laud, Athenee Palace Hilton, Bucuresti
Organizatorii conferintei LAUD va invita la o sursa de inspiratie pentru spatiile de care avem nevoie”, a precizat arh. Serban Tiganas.

Invitatul special al editiei din acest an este Marele Castigator al Bienalei Europene de Landscape Architecture, arh. Marti Franch, care va prezenta cel mai mare proiect de restaurare din intregul bazin Mediteranean.

In randul invitatilor speciali se numara castigatorul Marelui Premiu al Bienalei Europene de Landscape Architecture, castigatorul Marelui Premiu al Societatii Americane de Landscape Architecture si castigatorul Marelui Premiu al Institutului Regal Britanic de Landscape Architecture.

Arhitectii se pot inscrie la primul eveniment de Landscape Architecture din Romania pe site-ul evenimentului www.laud.ro, pana vineri, 23 mai 2014.

Expoconferinta de Arhitectura LAUD face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de INGLASS, GIS, RIFF si CONTRACTOR.

Data, locatia: 3 iunie 2014, Bucuresti
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din Romania
Parteneri Institutionali: Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Asociatia Peisagistilor din Romania si Asociatia Antreprenorilor de Peisagistica din Romania
Website: www.laud.ro
Contact: laud@abplusevents.com
Facebook: www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu