marți, 6 mai 2014

Au fost extrasi castigatorii primelor excursii Kondor

Kondor a anuntat primii 3 castigatori ai excursiilor, in urma extragerii publice care a avut loc pe data de 30 aprilie 2014. Excursiile reprezinta cea de-a doua categorie de premii oferite in cadrul concursului “Kondor iti rasplateste fidelitatea”, ce se va desfasura pe toata perioada anului 2014. Alaturi de o masina Dacia Dokker Van si de premiile garantate – tablete PC si Gps-uri, excursiile fac parte din campania de rasplatire a parteneriatelor Kondor.

Valoarea totala a excursiilor Kondor este de 6100 de euro. Acestea sunt organizate pe categorii, astfel incat primul loc este reprezentat de o excursie exotica de neuitat in una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii. Pentru locul doi, castigatorul poate alege un city break intr-unul dintre cele mai cosmopolite orase ale Europei. Iar locul trei este reprezentat de o excursie in Romania, intr-o regiune relaxanta, cu peisaje pitoresti.

Castigatorii excursiilor Kondor

Primii castigatori ai excursiilor din concurs sunt: Ionut Bucatariu – castigatorul locului I, Marian Dobrin – castigatorul locului al II-lea si Dan Radoi – castigatorul locului al III-lea. Ionut Bucatariu, castigatorul locului I, va alege pentru concediul de vis din perioada mai-iunie o locatie insorita superba, dintre cele mai vizitate destinatii ale lumii: Tenerife, Mallorca, Malta, Madeira, Cipru, Santorini, Tunisia sau o croaziera pe Marea Mediterana.

Vacanta exotica, Kondor Invest
Marian Dobrin, castigatorul locului al II-lea, se va bucura de un city-break intr-un oras european incarcat de istorie si cultura: Budapesta, Praga, Munchen, Istanbul, Cracovia, Berlin, Paris, Roma, Venetia sau Atena.

City Break, Kondor Invest
Dan Radoi, castigatorul locului III, se va relaxa, in compania unei persoane dragi, de o excursie autentic romaneasca si relaxanta, in una dintre cele mai pitoresti regiuni ale Romaniei: Maramures, Bucovina, Covasna, Sibiu sau Poiana Brasov.

Romania Pitoreasca, Kondor Invest
Extragerea si garantarea premiilor

Extragerea a fost publica si transparenta, fiind organizata cu ajutorul celui mai cunoscut si de incredere site romanesc de profil, www.tragerilasorti.ro. Astfel, fiecare participant inscris isi poate verifica personal participarea la aceasta extragere si poate accesa lista castigatorului pe site-ul mai sus mentionat.

De asemenea, fiecare castigator si participant inscris in concurs, precum si fiecare potential participant poate accesa detaliile concursului pe pagina dedicata acestuia, www.kondorinvest.ro/concurs. Premii de peste 80.000 de euro.

Concursul “Kondor iti rasplateste fidelitatea” este o campanie de recompensare a partenerilor Kondor de incredere. Prin intermediul acestuia, se vor acorda premii in valoare totala de peste 80.000 de euro, printre care si o masina Dacia Dokker Van.

In acelasi timp, Kondor recompenseaza si companiile care doresc sa devina parteneri Kondor. Pentru a intra in concurs, este necesara indeplinirea unei singure conditii: plasarea de comenzi cumulate de produse Kondor in valoare de numai 2.000 de euro. Iar sansele de castig ale acestora se multiplica odata cu numarul de tichete acumulate, astfel: pentru comenzi de 4.000 de euro, sansele se dubleaza, pentru comenzi de 6.000 de euro, sansele se tripleaza etc.

Date despre compania Kondor:

Kondor este principalul producator de rulouri exterioare si detine cote de piata importante in ceea ce priveste o gama variata de produse de umbrire, inchidere si securizare: usi de garaj, copertine, rolete textile, grilaje metalice, pereti transparenti antivant, plase antiinsecte.

Cu o experienta de 8 ani pe piata din Romania si de 2 ani pe piata europeana, Kondor detine in momentul actual peste 800 de parteneri autohtoni si internationali. Detalii suplimentare despre companie, despre produsele si serviciile sale pot fi accesate pe site-ul www.kondorinvest.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu