duminică, 18 mai 2014

Fluke: cele mai fiabile instrumente din lume

Este un fapt dovedit. Electricieni din lumea intreaga se bazeaza pe instrumentele Fluke pentru ca sunt sigure, precise si fiabile. Iar calitatea constructiei acestora este legendara, asa cum s-a dovedit independent.
br /> Instrumente care economisesc timp si bani

Instrumentul potrivit trebuie sa realizeze toate masuratorile de care aveti nevoie, sa va utilizeze in mod optim timpul si sa economiseasca bani pentru dumneavoastra.

Gama Fluke de instrumente de testare portabile pentru electricieni a fost conceputa exact pentru acest lucru. Zi dupa zi.

Multimetrele Fluke combina masuratori multiple pentru a va ajuta sa va realizati sarcinile rapid si precis. Gama noastra larga satisface fiecare exigenta: de la dispozitive de depanare portabile si multimetre wireless pana la multimetre ultra inteligente cu functionalitate completa de inregistrare si realizare de grafice.

Multimetre Fluke
Multimetrele digitale Fluke se gasesc acum pe din ce in ce mai multe centuri pentru scule si identifica mai multe probleme decat orice alt instrument. Designul robust al fiecarui model este testat in conditii extreme: cadere, soc, umiditate, toate conditiile importante.

Fiecare multimetru digital Fluke va ofera masuratori precise, performanta fiabila si cea mai cuprinzatoare garantie disponibila. Realizati-va sarcinile mai rapid, mai eficient si cu precizie mai buna. si in siguranta...

Testere pentru instalatii pe care va puteti baza

Oferiti sistemelor o impamantare fiabila pentru a asigura siguranta si a respecta codurile electrice, cat si standardele locale si de inginerie. Testerele noastre va ofera masuratori rapide si precise ale impedantei, avand posibilitatea de a alege dintre mai multe metode de testare.

Testere Fluke
De asemenea, asigurarea sigurantei instalatiilor necesita testere fiabile, pe care va puteti baza. Testerele noastre multifunctionale versatile (MFT) ajuta la asigurarea sigurantei oamenilor si a sistemelor electrice pe care le folosesc. Ii protejeaza impotriva electrocutarii, incendiului si a altor pericole.

Cei mai fiabili clesti de curent din lume

Realizati masuratori ale curentului cand nu puteti intrerupe conectorii – chiar si in cele mai inguste spatii.

Clesti de curent Fluke
Obtineti masuratori rapide si usoare pe ecrane de afisare mari – de la seria 320 de dimensiuni reduse pana la seria robusta 370, pentru utilizare industriala si utilitara.

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numele companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.

Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul Fluke:
www.fluke.com/fluke/roro/home/

Un comentariu: