marți, 27 mai 2014

Tehnologia Fluke: dispozitive cu uptime greu de egalat

Toata comunitatea de ingineri si electricieni isi doreste dispozitive si instrumente tot mai performante prin care sa maximizeze timpul de folosire si sa sporeasca performanta procesului de mentenanta.

Provocarile cele mai mari ale specialistilor din industrie sunt extinderea duratei de viata a componentelor si urmarirea si monitorizarea gradului de uzura. Echipamentele si tehnologia Fluke permit identificarea problemelor inainte ca aceste provocari sa se transforme in amenintari, iar instrumentele Fluke ajuta la reducerea costurilor de energie, a timpului de inutilizare si limiteaza opririle de productie.

Una dintre cele mai utilizate si apreciate game de instrumente Fluke este cea a termometrelor Fluke Visual IR, care combina practicabilitatea unui termometru stop cu avantajele vizuale ale unei camere infrarosu, creand un dispozitiv cu totul si cu totul nou.

Iata cateva dintre motivele pentru care profesionistii din lumea intreaga au ales termometrele Fluke Visual IR:

- masuratori credibile,
- detecteaza problemele instantaneu,
- nu necesita training,
- analiza profesionista a capturilor,
- portabile si usor de transportat,
- adaptabile oricarui mediu de lucru

Fluke visual IR VT04 thermometer
Fluke Visual IR VT04
Termografia este o tehnologie extrem de importanta cand vine vorba de interventii si productivitate in mentenanta. Tehnologia Fluke permite evitarea problemelor majore inainte ca ele sa se produca, mai ales ca acum, in mentenanta, aproape totul se reduce la “identificarea costurilor”.

Doriti sa preveniti perioadele de inutilizare in munca dumneavoastra? Vreti sa stiti cu exactitate unde se va produce urmatorul scurtcircuit? Sunteti sigur ca aveti echipament eficient din punct de vedere energetic? Iata cateva intrebari la care Fluke raspunde cu succes prin produsele dezvoltate si tehnologiile create.

Va invitam sa urmariti si videoclipul de mai jos produs de Fluke in care veti gasi sfaturi importante legate de productivitatea si eficienta instrumentelor destinate mentenantei:

Despre Fluke

Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numle companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu