joi, 5 iunie 2014

Fluke Connect: Cel mai mare sistem de instrumente de testare conectate din lume

Noul sistem Fluke Connect™ transfera datele masuratorilor de la instrumentele de testare la telefoanele inteligente si cloud, imbunatatind comunicarea, siguranta si productivitatea echipei de intretinere

Tehnicienii de intretinere iau decizii mai bune si mai rapide cand beneficiaza de acces de pe teren la evidentele de intretinere si cand pot revizui masuratorile in timp real cu membrii echipei si supervizorii. Cu toate acestea, inregistrarile sunt pastrate in birou, iar membrii echipei sunt rareori in acelasi loc in acelasi timp. Sistemul Fluke Connect™ rezolva aceste probleme, marind in acelasi timp siguranta tehnicienilor care lucreaza cu echipamente sub tensiune.

Sistemul Fluke Connect permite tehnicienilor de intretinere sa transmita wireless datele masuratorilor de la instrumentele lor de testare la telefoanele inteligente pentru stocare sigura in cloud si acces universal al echipei de pe teren. Peste 20 de instrumente Fluke se conecteaza wireless cu aplicatia, inclusiv multimetre digitale, camere cu infrarosu, testere de izolare, multimetre de proces si modele specifice pentru masurarea tensiunii, curentului si temperaturii.

Tehnicienii pot inregistra automat masuratorile si imaginile in infrarosu prin AutoRecord™ in mediul de stocare Fluke Cloud™ din orice loc lucreaza, fara a nota nimic. Orice membru al echipei cu un smart phone si aplicatia poate vedea datele.

Fluke Connect - depanati mai rapid
Colaborarea in cadrul echipei este facilitata prin intermediul apelurilor video ShareLive™, prin care tehnicienii pot partaja masuratorile cu alti membri ai echipei in timp real, pot obtine aprobari pentru reparatii sau li se poate raspunde la intrebari fara a pleca de pe teren.

Aplicatia Fluke Connect dispune de istoricul EquipmentLog™, care permite tehnicienilor sa aloce masuratori la anumite echipamente, creand un istoric al datelor masuratorilor de testare bazat pe cloud, pentru acces usor in timpul depanarii si intretinerii bazate pe fiabilitate. Iar TrendIt™ permite tehnicienilor sa realizeze instantaneu grafice de date care ajuta la identificarea tendintelor si sa ia decizii informate. Mediul de stocare Fluke Cloud se bazeaza pe o securitate de ultima generatie, inclusiv acces sigur, supraveghere electronica, sisteme de control al accesului bazat pe mai multi factori, firewall-uri incorporate si stocarea criptata a datelor. Aplicatia Fluke Connect poate fi descarcata gratuit de pe Apple App Store si Google Play Store.

Pentru mai multe informatii despre Fluke Connect, vizitati: www.flukeconnect.ro

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare. Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numle companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu