joi, 12 iunie 2014

Grupul Luxemburger Team marcheaza 10 ani de evolutie

Luxemburger Team Group (LT Group), companie specializata in proiectare strategica si consultanta tehnica pentru real-estate, celebreaza 10 ani de dezvoltare si mizeaza in continuare pe perspective favorabile.

Luxemburger Team GmbH este principala companie din cadrul Grupului si a fost infiintata in august 2004 in Luxemburg. Aceasta furnizeaza in principal servicii de proiectare si de evaluare a proprietatilor, monitorizare a costurilor si a termenelor, precum si managementul integrat al proiectelor, atat pentru constructii noi, cat si pentru reamenajari. Sediul central al companiei se afla la Koln.

In 2006, Grupul s-a extins, punand bazele companiei immpuls la Bucuresti, care asigura consultanta, proiectare si project management pentru dezvoltatori, investitori si chiriasi. Compania are o experienta consistenta in identificarea de riscuri si vulnerabilitati si in managementul si executia lucrarilor de remediere si imbunatatire.

LT Group mai detine REC Real Estate Consultancy. Fondata in 2010 si avand sediul la Frankfurt am Main, REC furnizeza servicii de consultanta tehnica pentru Europa si Asia. Compania este specializata, printre altele, in due diligence tehnic, managementul tehnic al activelor si monitorizarea costurilor. Numai in 2013, REC a realizat evaluari de pre-achizitie pentru mai mult de 3,7 milioane de metri patrati de active imobiliare. De asemenea, compania a auditat si gestionat in jur de 700 de proprietati, asigurand due dilligence tehnic si monitorizare pentru mai mult de 160 de cladiri de birouri si spatii comerciale.

De asemenea, din Grup mai face parte si immobrands, companie activa in sectorul dezvoltarii de proiecte, fondata tot in 2010 si avand sediul la Koln.

Grupul are in total 35 de angajati si parteneri, printre care se numara ingineri in domeniul civil, arhitecti, designeri de interior, ingineri, manageri, evaluatori si dezvoltatori.

Portofoliul recent de proiecte include, printre altele, planificarea si executia conceptelor pentru noul sediu al operatorului aeroportuar Fraport (23.000 de metri patrati suprafata construita bruta), introducerea unui program proactiv de monitorizare a costurilor pentru departamentele Universitatii din K?ln si planul proiectului Rheinenergie realizat pentru o competitie de design architectural (56.000 de metri patrati suprafata construita bruta).
REC Real Estate Consultancy a supervizat demersurile tehnice de due diligence pentru centrul comercial Aura Surgut din Siberia (98.000 metri patrati suprafata construita bruta) si pentru proiectul centrului comercial Aura Novosibirsk (61.000 de metri patrati suprafata construita bruta), printre altele.

Alte cateva proiecte au fost realizate prin intermediul companiei Immpuls de la Bucuresti. Printre acestea se numara dezvoltarea si managementul proiectului “Petrom City” din Bucuresti (100.000 de metri patrati suprafata construita bruta) si reamenajarea centrului commercial Iris Titan din Bucuresti (40.000 de metri patrati suprafata construita bruta).

“Daca este sa ne uitam la cei 10 ani de activitate ai LT Grup, cel mai important lucru de remarcat este expertiza dobandita si perspectiva pentru perioada urmatoare. Ne dezvoltam in continuare, avem multe idei creative si, mai presus de toate, ramanem curiosi fata de tot ceea ce este nou si hotarati sa ne continuam evolutia. in acest sens, este de mentionat cea de-a doua filiala pe care compania noastra REC a deschis-o in Turcia”, a declarat Andreas Schlote, Managing Director si fondator al LT Group.

Andreas Schlote, Managing Director si fondator al LT Group
Informatii despre LT Group
LT Group este o companie activa la nivel international in domeniul planificarii strategice si al consultantei tehnice pentru constructii noi si reamenajari. Grupul detine mai multe companii specializate.

Luxemburger Team, infiintata in 2004, ofera servicii in domenii precum: planificare strategica (planuri arhitecturale, planuri pentru optimizarea suprafetelor, a costurilor si a utilizarii), logistica, implementare, gestiune contabila pentru real-estate, managementul proiectelor, managementul locatiei si realizarea master planului pentru proprietate.

In 2006, a fost infiintata la Bucuresti compania immpuls, care asigura consultanta, proiectare si project management pentru dezvoltatori, investitori si chiriasi. Compania are o experienta consistenta in identificarea de riscuri si vulnerabilitati si in managementul si executia lucrarilor de remediere si imbunatatire.

De asemenea, LT Group include si compania REC Real Estate Consultancy, fondata in 2010 si avand sediul in Frankfurt am Main, specializata in servicii de consultanta tehnica pentru companiile imobiliare din Europa, Turcia si Rusia. Pe langa due dilligence tehnic, portofoliul de servicii REC include, printre altele, managementul tehnic al activelor si monitorizarea costurilor. in 2013, REC a realizat evaluari de pre-achizitie pentru mai mult de 3,7 milioane de metri patrati de active imobiliare. De asemenea, compania a auditat si gestionat in jur de 700 de proprietati, asigurand due dilligence tehnic si monitorizare pentru mai mult de 160 de cladiri de birouri si spatii comerciale.

O alta companie infiintata in 2010 este immobrands, cu sediul la K?ln, activa in domeniul dezvoltarii de proiecte.

Grupul are in total 35 de angajati si parteneri. Printre acestia se numara in special ingineri in domeniul civil, arhitecti, designeri de interior, proiectanti tehnici, manageri, evaluatori si dezvoltatori.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa:
www.luxemburger-team.eu
www.r-e-c.eu
www.immpuls.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu