luni, 16 iunie 2014

Fluke lanseaza doua noi modele de camere in infrarosu: Ti90 si Ti95

Fluke lanseaza noua serie de camere in infrarosu Ti9x care utilizeaza acelasi design robust si ergonomic ca al seriei Ti1xx. Ti90 si Ti95 ofera cea mai buna rezolutie si adancime a campului vizual din clasa lor.

Camerele IR vin standard cu solutia Fluke Connect™, cel mai complet sistem wireless de conectare a instrumentelor de testare si masura si sunt singurele camere industriale in infrarosu conectate wireless in categoria lor de pret.

Dotari standard:
- incarcator/sursa alimentare AC cu adaptor pentru incarcarea acumulatorilor si operarea AC
- 1 baterie inteligenta Lithium-Ion reincarcabila
- cablu conectare USB pentru transferarea imaginilor pe PC
- Card de memorie 8 Gb SD
- Husa portabila cu bareta ajustabila
- Bareta de mana pentru dreptaci sau stangaci (numai pe modelul Ti95)
- Manual de utilizare pe CD
- Software SmartView® pentru analiza si raportare
- Card de inregistrare a garantiei
- Cardul wireless SD Fluke Connect™ e inclus in pachetul standard (unde e disponibil), dar, din cauza unor restrictii din anumite tari, va fi livrat separat dupa completarea formularului de inregistrare a produsului.

Fluke Connect
Fluke Connect
Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numle companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.

Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu