vineri, 6 iunie 2014

Lindab aniverseaza 20 de ani de activitate in Romania

Acum doua decenii, Lindab introducea in vocabularul romanilor termenul de tigla metalica. Astazi, exista deja circa 100.000 de cladiri cu acoperis original Lindab in toata tara, iar segmentul de tigla metalica a ajuns sa reprezinte 62% din totalul pietei de acoperisuri in volum si 57% in valoare.

Lindab Romania inseamna astazi: 89 de angajati; doua unitati de productie cu o capacitate de 5,5 de milioane metri liniari; o retea puternica de distributie formata din parteneri strategici in toata tara, dar si din agenti proprii Lindab; un portofoliu de 20.000 de articole, aflat in continua dezvoltare si, nu in ultimul rand, un brand respectat, prima alegere a beneficiarilor care isi doresc calitate si siguranta lucrului bine facut. Conform unui sondaj realizat de companie, 97,5% dintre clientii Lindab ar recomanda si altora produsele si serviciile companiei.

Sediu Lindab Romania 20 de ani
Compania a evoluat organic de-a lungul timpului, castigand pas cu pas increderea profesionistilor si a potentialilor clienti. In primii ani (1994-2001) s-au pus bazele business-ului, perioada fiind caracterizata de efort si invatare continua. A urmat evolutia foarte buna din perioada de boom (2002-2008), dupa care criza economica a impus o strategie de reasezare si eficientizare (2009-2012). Incepand din 2013, compania s-a concentrat pe recucerirea cotei de piata, diversificarea portofoliului de produse si dezvoltarea fortei de vanzari. In cei 20 de ani s-au facut investitii totale de 95,4 milioane de lei in tehnologie, instruire si pregatire, reteaua de parteneri, promovare si proiecte de implicare sociala.

Lindab ferestre de mansarda 20 de ani
”Fiind primul angajat al companiei si conducand de douazeci de ani aceasta organizatie, va pot spune ca am trecut prin foarte multe etape. Indiferent de situatie am iesit castigatori prin atitudinea noastra, care se reflecta in tot ceea ce facem – seriozitate, respect pentru calitate, simt antreprenorial, curaj, ambitie, pasiune, spirit de echipa si dorinta de invatare si imbunatatire”, spune Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania. ”De asemenea, acordam o importanta foarte mare componentei de educare, la toate nivelurile – pregatirea propriilor angajati, a partenerilor, a fortei de vanzari, a specialistilor montatori si chiar a beneficiarilor finali, care trebuie sa ia decizii legate de proiectele lor in cunostinta de cauza. Desi sunt multe oferte pe piata care promit avantajul ”ieftin si bun”, pentru oameni sunt din ce in ce mai importante calitatea si siguranta. Iar aici castigam clar teren!”, continua Andrei Sulyok.

Lindab ferestre de mansarda Lindab la 20 de ani
Pentru viitor, Lindab Romania ia in calcul dezvoltarea prin cativa piloni importanti: consolidarea fortei de vanzari (proiectul ”Agentul Lindab”, cu accent pe vanzarea consultativa), lansarea de noi produse si intensificarea exporturilor. De asemenea, vor continua eforturile de promovare si consolidare a brandului in Romania.

Evolutia Lindab Romania Lindab prezent 20 de ani
Daca pana acum organizatia locala s-a concentrat cu precadere pe piata romaneasca, pentru urmatorii ani se ia in considerare intensificarea activitatii de export, in mod special in tarile vecine Bulgaria si Republica Moldova. In ceea ce priveste diversificarea ofertei de produse, la finalul anului trecut Lindab a lansat pe piata locala ferestrele de mansarde Lindab LT, oferind astfel o solutie completa de acoperis pentru proiectele de mansardare sau de renovare a spatiilor deja existente. Initiativa s-a bucurat de succes, deschizand noi oportunitati de dezvoltare pentru companie. De asemenea, Lindab a lansat recent un nou produs – sistemul accesibil de colectare si drenare a apelor pluviale Lindab Craft.

Lindab Craft - Lindab 20 ani
Pentru detalii accesati www.lindab.ro sau https://www.facebook.com/lindabromania.

Despre Lindab Romania

Prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994, Lindab Romania dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit. Produsele se fabrica din otel si sunt recunoscute pentru calitatea inalta, usurinta in asamblare, eficienta energetica, impactul minim asupra mediului si, nu in ultimul rand, pentru serviciile ce le insotesc si care aduc valoare adaugata clientilor.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4.300 de angajati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu