marți, 22 septembrie 2015

Birouri spre inchiriere in Pipera la doar 7 Euro/mp


Zona Pipera se distinge drept pozitia ce seteaza ora exacta in mediul business, acest statut fiind confirmat de activitatea unora dintre liderii celor mai profitabile domenii din piata. In cea mai avantajoasa amplasare a zonei corporate Pipera, Nord City Tower combina facilitatile unuia dintre cele mai importante centre de afaceri cu exceptionalul pret de 7 Euro/mp.

Conectand Capitala de cele mai importante oportunitati ale Zonei Metropolitane Bucuresti, Pipera defineste alaturi de arterele Fabrica de Glucoza, Nicolae Caramfil si Barbu Vacarescu cel mai dinamic pol al mediului business, gazduind activitatea unora dintre cele mai influente corporatii multinationale si locale.

Bucurandu-se de increderea unora dintre cei mai importanti jucatori ai industriilor financiara, auto, telecomunicatii si IT, zona Pipera ofera o excelenta accesibilitate pentru parteneriate in multiple domenii de activitate, aceasta pozitionare ce poate fi exploata drept unul dintre cele mai profitabile active pentru consolidarea unui brand a inspirat proiectul Nord City Tower.

Dincolo de arhitectura contemporana, cu accente rafinate de avangarda, proiectul indeplineste exigentele mediului de afaceri compartimentarea deschisa fiind complimentata de iluminat natural pe totalitatea laturilor cladirii, avantajand prin arhitectura interioara implementarea tuturor principiilor amenajarii ambientale ergonomice.

Printre dotarile spatiilor de birouri din Nord City Tower pot fi mentionate climatizare HVAC, generator de rezerva, centrala termica si sisteme moderne de telecomunicatii.
Echipelor partenerilor Nord City Tower le este dedicat un restaurant privat in incinta proiectului.

Birouri spre inchiriere in Pipera la doar 7 Euro/mp

Securitatea este sustinuta 24h/24 de paza, acces controlat si receptie.

Nu in ultimul rand, o facilitate deosebit de importanta pentru comunicarea cu propria echipa este dedicarea unei linii de transport personal ce conecteaza proiectul de statia de metrou Aurel Vlaicu, avand totodata posibilitatea extinderii spre alte puncte de legatura. De asemenea, pentru echipele si colaboratorii partenerilor Nord City Tower proiectul dispune de parcare interioara si exterioara.

Oferind spre inchiriere spatii de birouri incepand de la 200mp pana la o suprafata de 6000 de mp, proiectul se impune prin oportunitatea investitionala data de pretul de 7 Euro/mp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu