vineri, 11 septembrie 2015

Wetterbest lanseaza Gladiator, profil de tigla metalica de tip roman

Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, a lansat Wetterbest® Gladiator, un sistem de invelitori metalice unic in Romania. Inspirat din eleganta acoperisurilor clasice mediteraneene, Gladiator aduce in prim plan profilul roman cu simetrie fata de axa longitudinala. Durata medie de viata a produsului este de 50 de ani, fiind potrivit deopotriva pentru constructii noi, cat si pentru lucrari de renovare. Garantia este de 10 ani pentru vopseaua pe baza de poliester si de 30 de ani pentru vopseaua pe baza de poliuretan.

Beneficiul aspectului elegant este completat de robustetea mecanica specifica sistemelor de invelitori Wetterbest®. In varianta bimodulara, noul produs permite montajul in zig - zag, usor si rapid, inovatia constand in faptul ca nu se mai intalnesc in aceeasi zona patru module de tigla metalica, ci doar trei. Astfel, modulul din stanga si cel din dreapta se pot imbina perfect si se pot monta indiferent de pozitie, unul sub sau deasupra celuilalt. Nu in ultimul rand, un avantaj important este faptul ca pierderile de material sunt mai mici decat in cazul tiglei metalice clasice.

Wetterbest lanseaza Gladiator
Cu cat un acoperis este mai complicat, cu atat consumul de tigla metalica la nivel procentual este mai mic. Astfel, clientii Wetterbest® au posibilitatea sa achizitioneze un produs premium la un pret asemanator cu cel al unui produs clasic.

Wetterbest-Gladiator_1
“Noul profil se adreseaza in special clientilor care isi doresc un design prin care sa iasa in evidenta, dar care le ofera totodata beneficii functionale foarte importante: fiabilitate, etanseitate si rezistenta. Prin lansarea noului produs, compania noastra devine singurul producator autohton de patru profiluri distincte de tigla metalica: Wetterbest® Wind, Wetterbest® Plus, Wetterbest® Classic si Wetterbest® Gladiator.

Wetterbest-Gladiator_2
Si vom continua sa investim in produse de calitate, inovatoare, care sa raspunda cererii in crestere de sisteme premium de invelitori”, a declarat Dragos Irimescu, inginer proiectant, Director General Depaco.

Wetterbest-Gladiator_3
Caracteristici tehnice Wetterbest® Gladiator:
- Materie prima - Otel galvanizat la cald prevopsit, ArcelorMittal Germania
- Grosime - Cel putin 0,5 mm
- Strat protectie Zinc - 225 g
- Strat protectie vopsea - Poliester lucios - 25 μm, poliester mat - 35 μm, poliuretan mat 50 μm
- Culori RAL - Toate culorile disponibile in paletarul Wetterbest
- Latime totala - 1200 mm
- Lungima pas tigla - 350 mm
- Inaltime ondula tigla - 30 mm
- Inaltime ambutisare pas tigla - 20 mm
- Distanta la sipcuire - 350 mm
- Panta minima la montaj - 14 grade

Detalii despre noul produs sunt disponibile pe www.wetterbest.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu