joi, 17 septembrie 2015

Delta Studio vine in premiera la BIFE-SIM cu un brand de mobilier 100% romanesc

Brandul Formmat va fi lansat oficial in luna octombrie. Vizitatorii targului vor beneficia de un discount de 25% si de proiectare gratuita la achizitia oricarui produs marca Formmat

Delta Studio, furnizor de produse si sisteme complete pentru amenajari interioare, expune la BIFE-SIM, cel mai mare targ international de mobila din Romania, o colectie de mobilier din esente romanesti dezvoltata in parteneriat cu designeri si arhitecti autohtoni. Vizitatorii targului vor putea admira in standul Delta Studio bucataria si baia e-MOTION care ofera posibilitati variate de personalizate prin schimbarea elementelor decorative semnate de designerul Marie Nouvelle.

Formmat propune vizitatorilor targului BIFE-SIM colectii de autor cu design si productie 100% romanesti. Mobilierul expus este unul modular, adaptandu-se cu usurinta oricarui spatiu. Fiecare colectie Formmat se remarca prin combinatia unica dintre forma si material, design si functionalitate, cu o preocupare sporita pentru detalii si caracteristici tehnologice. Toate produsele proiectate sunt lucrate cu maiestrie intr-o fabrica din Piatra Neamt.

Formmat, Stand-Delta-Studio-BIFE-SIM
“Formmat isi propune sa aduca un suflu nou pietei de mobilier din Romania prin concepte si solutii unicat. Piesele de mobilier create de arhitecti de interior, designeri de produs si artizani in lemn reprezinta o marca a creativitatii romanesti, premiata in cadrul mai multor competitii internationale” a declarat Irina Androne, Brand Manager Formmat, care va fi prezenta in cadrul targului alaturi de arhitectii care semneaza colectiile.

Irina-Androne-Brand-Manager-Formmat
Delta Studio lanseaza sambata, in standul 17, pavilionul C3 din cadrul BIFE-SIM, colectia e-MOTION, bucatarie si baie, un proiect al arhitectului Victor Grosu. Acestea sunt personalizate cu placi decorative create de designerul Marie Nouvelle, care va fi prezenta sambata la stand alaturi de arhitectul Victor Grosu pentru a raspunde intrebarilor vizitatorilor. Noul concept de bucatarie, creat din lemn si esente romanesti si aliniat celor mai noi tendinte si inovatii din industrie, devine pretext de socializare si degustare a preparatelor traditionale (paine de casa, zacusca, gemuri, vin din miere, placinte aburinde si multe altele).

Formmat, e-motion
Duminica, 20 septembrie 2015, de la ora 13:00, Petru Buiuca, primul castigator „MasterChef" in Romania, va arata la standul Delta Studio cum se gateste romaneste intr-o bucatarie dotata cu cele mai inalte caracteristici estetice si tehnice.

Formmat, Canapele-Otono
Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de un discount de 25% si de proiectare gratuita la achizitionarea oricarei colectii Formmat.

Formmat, Living-Baron
Colectiile Formmat (OTONO, CUTIA si BARON) vor putea fi admirate in premiera in showroom-ul Delta Studio din Strada Progresului numarul 1-3 din Bucuresti, ce va fi deschis weekendul acesta intre orele 10:00 si 18:00. Arhitectii brandului Formmat isi vor prezenta colectiile vizitatorilor aflati in cautare de solutii inteligente de amenajare, iar mobilierul din esente romanesti va fi completat de gustari si degustari autohtone.

Formmat, Dormitor-CUTIA
BIFE-SIM este cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, aflat la cea de-a 15-a editie. in weekend-ul 19-23 septembrie 2015, la Romexpo vor expune peste 300 de producatori din acest domeniu de activitate. Editia anterioara a BIFE-SIM s-a bucurat de un numar de 23.422 vizitatori, specialisti si public larg, pe o suprafata totala de expunere de 30.000 metri patrati, reunind pentru o perioada de 5 zile un numar de 325 de companii participante, provenind din 10 tari.

www.formmat.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu