luni, 28 septembrie 2015

Hoval lanseaza Noua Generatie de echipamente de incalzire


Noi, cei de la Hoval, am incercat dintotdeauna sa dezvoltam echipamente inovatoare, de calitate, menite sa creasca confortul clientilor si partenerilor nostri. De aceea lansam pe piata din Romania Noua Generatie de echipamente de incalzire. Atunci cand am inceput proiectarea noii generatii am dorit sa simplificam activitatea specialistilor, dar ca aducem o crestere a confortului pentru utilizatorii casnici. Fie ca vorbim de cazane in condensatie, centrale in condensatie, pompe de caldura sau sisteme solare, toate au acum noi functii si caracteristici. Noua Generatie de echipamente vine echipata cu o noua unitate de control care ajuta la reducerea combustibilul consumat si a emisiilor de CO2, scaderea facturilor de energie si aduce in acelasi timp confort in utilizare. Acum este mult mai simplu sa iti programezi sistemul de incalzire. Noua unitate iti permite sa reglezi sistemul alegand unul din programele predefinite sau acesta se poate regla automat luand in considerare rutina dvs zilnica sau in functie de conditiile atmosferice, cu ajutorul conexiunii la internet. De asemenea sistemul va informeaza cand se apropie perioada de revizie, notificand de asemenea persoana responsibila cu intretinerea si service-ul.

Va intoarceti tarziu acasa si sistemul dvs de incalzire functioneaza la putere maxima? Va puteti conecta rapid cu ajutorul smartphone-ului sau a calculatorului dvs si puteti face ajustarile necesare. Rezultatul? O temperatura placuta si scaderea consumului de energie. Doriti sa adaugati sistemului existent si alte echipamente? Nimic mai simplu. Caracteristica de modularitate permite extinderea cu usurinta a sistemului, prin adaugarea de noi echipamente.

Noua Generatie Hoval

Noua generatie a cazanelor si pompelor de caldura Hoval au cea mai buna clasa de eficienta energetica, contribuind la reducerea costurilor cu energia. Doar cu un click de mouse, acestea va furnizeaza informatii atat in timp real, cat si date anterioare despre performanta si eficienta astfel incat veti avea intotdeauna o imagine de ansamblu asupra costurilor cu energia.

Toate acestea cu un meniu intuitiv accesibil cu ajutorul ecranului tactil.

Pentru mai multe informatii accesati pagina dedicata a site-ului nostru.

http://www.hoval.ro/produse/toptronic-e/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu