marți, 22 septembrie 2015

Primul showroom din Europa destinat grupurilor sanitare publice se deschide la Bucuresti

Imaginati-va o lume in care nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la bacteriile si curatenia din grupurile sanitare publice. O lume in care nu trebuie sa atingeti nimic, pentru ca totul functioneaza pe baza de senzori. Tehnologia viitorului este deja aici.

Compania NoTouch lanseaza pe 24 septembrie singurul showroom din Europa dedicat prezentarii si testarii obiectelor si accesoriilor pentru grupurile sanitare publice. Spatiul creat de catre NoTouch este unic in Romania si constituie o premiera la nivel european. Astfel, in showroom-ul din strada Paris nr. 32, NoTouch expune produse ce apartin celor mai importante cinci branduri internationale din domeniu: American Specialties Inc. (ASI), Stern, Bette, Alape si Sanela.

“Am observat atentia precara acordata grupurilor sanitare, atat in centrele comerciale, in cladirile de birouri, cat si in spatiile de tip HORECA. De regula, efortul investitional si resursele de design sunt alocate zonelor considerate principale, iar cand vine randul spatiilor considerate secundare, imaginatia si creativitatea scad, iar bugetul este deja depasit. Cred ca in cazul oricarei constructii sau amenajari, calitatea trebuie distribuita egal in toate detaliile si componentele, asa ca venim acum in sprijinul tuturor celor care activeaza in acest domeniu. Spatiul amenajat de noi este dedicat prezentarii si testarii celor mai bune accesorii create pentru utilizarea intensiva in grupurile sanitare publice”, spune Rares Besliu, directorul NoTouch. Rares Besliu (36 ani), are o experienta de 12 ani in domeniu, lucrand anterior pentru companii precum SSAB, Delta Design si PORCELANOSA Grupo. Piata locala de accesorii sanitare premium, a carei valoare se situeaza in jurul a 65 milioane euro, este intr-o dezvoltare continua, iar clientii sunt din ce in ce mai sofisticati.

NoTouch
Vedeta showroom-ului este brandul American Specialties Inc. (ASI), cel mai important producator de accesorii din otel-inox la nivel mondial. Celelalte branduri reprezentate de NoTouch in Romania sunt:
Stern – solutia perfecta de baterii si dozatoare de sapun cu senzor ca raport calitate-pret, design, varietate de modele si dimensiuni, Alape - propunerea de design pentru lavoarul antivandalizare, Bette - marca ideala de obiecte sanitare din otel-titanium emailat pentru industria hoteliera si Sanela - specialistul in obiecte ceramice de toaleta. Compania NoTouch este deja implicata in proiectele Crowne Plaza, MegaMall, Bucuresti Mall, Plaza Romania, Mall Braila si Shopping City Galati.

NoTouch
Administrarea si pastrarea permanenta a igienei in spatiile publice cu trafic intens reprezinta principala provocare ce sta in fata proprietarilor si administratorilor acestora. Solutiile NoTouch le permit acum sa rezolve problema cu minimum de costuri: accesoriile de inox ofera cea mai mare durabilitate; senzorii permit controlul consumului de apa reducand impactul asupra mediului inconjurator si cheltuielile asociate; sistemele antivandalizare, acum in variante de design, pun in valoare intreaga amenajare; iar varietatea extinsa a tipologiei obiectelor sanitare elibereaza imaginatia de orice constrangere.

Produsele se adreseaza tuturor grupurilor sanitare publice, indiferent daca sunt amplasate in centre comerciale, cladiri de birouri, aeroporturi, restaurante, hoteluri, retele de cinematografe, clinici medicale si spitale. Dezvoltatorii de proiecte, administratorii acestora, arhitectii si designerii au acum posibilitatea de a vedea intr-un singur loc toate aceste produse, nu doar mostre sau cataloage.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.notouch.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu